Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Θωμάς: Κουμαντάρουν το Δήμο άνθρωποι με νοοτροπία δεκαετίας του ’90

Τροποποίηση προϋπολογισμού για τρίτη φορά: Θωμάς: Κουμαντάρουν το Δήμο άνθρωποι με νοοτροπία δεκαετίας του ’90

Για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου έφερε προς ψήφιση τροποποίηση του προϋπολογισμού για το 2016. Η πρώτη φορά ήταν στις 15/9, όταν ο Δημήτρης Θωμάς είχε ξεκαθαρίσει ότι ο προϋπολογισμός δεν θα περάσει, αφού δεν έχει συνταχθεί με τον ορθό τρόπο.
Η πρόβλεψη επιβεβαιώθηκε όταν στις 5/12 η Δημοτική Αρχή έφερε ξανά προς τροποποίηση τον προϋπολογισμό, με τον Δημήτρη Θωμά να δηλώνει ότι η τροποποίηση που θα ψηφιστεί από την πλειοψηφία θα είναι ξανά ανώφελη, αφού δεν θα εγκριθεί. Αιτία...

είναι ότι δεν συμπεριλαβάνει τα συνεχιζόμενα έργα, ενώ υπάρχουν και άλλες αδυναμίες.
Ξανά η Δημοτική Αρχή έκανε του κεφαλιού της, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Θωμάς να επιβεβαιωθεί για μια ακόμη φορά, καθώς την Παρασκευή ήρθε προς έγκριση η τρίτη τροποποίηση του προϋπολογισμού.
Μάλιστα, η Δημοτική Αρχή έριξε τις ευθύνες στους υπηρεσιακούς παράγοντες, υποστηρίζοντας ότι εκείνοι φταίνε που δεν πέρασε ο προϋπολογισμός και ήρθε προς ψήφιση η τροποποίησή του.
«Εμείς είχαμε τους ίδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, ωστόσο, κάτω από την πολιτική καθοδήγηση και την άψογη συνεργασία μας, καταφέρναμε να μην έχουμε πρόβλημα. Δυστυχώς, έχετε καταλύσει κάθε μορφής συνεργασίας με τους υπαλλήλους, αφού ο Δήμος διοικείται από ανθρώπους με νοοτροπία της δεκαετίας του 90» κατέληξε ο Δημήτρης Θωμάς, τονίζοντας ότι, δυστυχώς, υπό αυτές τις συνθήκες, ο Δήμος είναι αδύνατον να λειτουργήσει.