Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Καλημέρα πρόεδρε

Καλημέρα κύριε Παπακωνσταντίνου.
Κάνατε πολλά τα τελευταία χρόνια για το ΕΥΒΟΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και το ανεβάσατε σε άλλο επίπεδο. Φυσικά αντί για συγχαρητήρια, εισπράξατε συκοφαντίες και κακίες από κάποιους.
Έτσι είναι η ζωή.
Κάνετε ένα μεγάλο λάθος. Πήρατε πολλούς από το χέρι και θελήσατε να τους δώσετε την ευκαιρία να γίνουν αναγνωρίσιμοι.
Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, όλοι αυτοί, κυριολεκτικά σας άδειασαν μπροστά στην πρώτη δυσκολία. Αυτό είναι ....
ο ορισμός της αχαριστίας.
Φυσικά εσείς ξέρετε καλύτερα από μένα πως πάντα έτσι ήταν αυτοί οι τύποι και πάντα "έθαβαν" τον Παπακωνσταντίνου, αφού ζήλευαν την πορεία του.
Το τρελό είναι πως εσείς κύριε πρόεδρε, τους ξέρετε καλά και ξέρετε και τις συμπεριφορές τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους τρίψατε στην μούρη, ένα άντε στο καλό.
Εξακολουθούν να παριστάνουν τους φίλους, ενώ κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργούν προβλήματα.
Πρόεδρε κ. Παπακωνσταντίνου, είσθε αυστηρός με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να έχουν παρασυρθεί από τους κυρίους αυτούς και να σας αδίκησαν και να ξέφυγαν, αλλά δεν πετούν πισώπλατα τα μαχαίρια τους. Αυτό θέλουν αυτά τα φίδια δήθεν φίλοι σας. Θέλουν να σας έχουν απέναντι από ανθρώπους που σας βγάζουν το καπέλο και στηρίζουν ακόμη και τα λάθη σας.
Κάντε λοιπόν ένα κλικ κι εσείς.
Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, εμάς ούτε παρατηρητές μας ορίσατε κάπου για να πάμε και να πουλάμε μούρη, ούτε προσκλήσεις για να μπαίνουμε στα γήπεδα σε αγώνες της Εθνικής, ούτε δωράκια μας κάνατε, ούτε σε ταξιδάκια μας στείλατε. Θα θέλαμε ίσως κι εμείς, αλλά τόσους αχάριστους φίλους που έχετε που να περισσέψουν.
Καλημέρα κύριε πρόεδρε.