Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Αγρότη, αγρότισσα,
Οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, που στηρίζει το ΚΚΕ, δηλώνουμε τη συμπαράσταση μας και στηρίζουμε έμπρακτα τους αγώνες των αγροτών. Βρεθήκαμε στη μαζική κινητοποίηση των αγροτών της περιοχής,  βρισκόμαστε στα μπλόκα των αγροτών, βάλαμε το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου για στήριξη του δίκαιου αγώνα, ανοίγουμε το θέμα στον λαό της περιοχής.
Συνεχίζουμε γιατί το ασφαλιστικό μας αφορά όλους! Εργαζόμενους, ανέργους, αγρότες, αυτοπασχαλούμενους, νέους. Όλοι μαζί μια γροθιά με τους αγώνες μας ...

να απαιτήσουμε να μην έρθει καν στη βουλή για ψηφοφορία το νομοσχέδιο-λαιμητόμος! Δε θα καθίσουμε σε κανένα τραπέζι παζαρέματος, δε θα πέσουμε στην παγίδα τους. Δε μας κοροϊδεύουν!
Το τσάκισμα και των τελευταίων δικαιωμάτων που είχαν απομείνει στην κοινωνική ασφάλιση αποτελεί αιτία πολέμου για το λαό, που την κατέκτησε με αιματηρούς αγώνες και θυσίες. Δε θα τη χαρίσουμε  στο κεφάλαιο για να γίνουν οι πλούσιοι  πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.
Να πάρουν πίσω όλο το αντιασφαλιστικό οπλοστάσιο των προηγούμενων χρόνων!
Σε καλούμε να βγάλεις πολιτικά συμπεράσματα, για το ποιος ευθύνεται για την κατάσταση που ζει ο λαός σήμερα, για το ποιος ξεκληρίζει τους φτωχομεσαίους αγρότες, για το ποιον ωφελεί και το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.
Όλες οι κυβερνήσεις δούλεψαν και δουλεύουν απρόσκοπτα για να συγκεντρώνονται ο πλούτος και η γη στα χέρια όλο και λιγότερων. Δούλεψαν και δουλεύουν ματώνοντας το λαό.
Εμπιστεύσου τις δυνάμεις που σε προειδοποιούν, που σου λένε την αλήθεια, που δείχνουν τον πραγματικό ένοχο, που σου ανοίγουν τον δρόμο για τη μοναδική λύση, η οποία δεν είναι άλλη από το δρόμο του αγώνα.
Εμπιστεύσου τις δυνάμεις που σε καλούν σε ρήξη με αυτή την κατάσταση, που οργανώνουν την αντίσταση του λαού για κάθε μικρό και μεγάλο ζήτημα.
Συνεχίζουμε τον αγώνα! Η δύναμη μας βρίσκεται στο δυνάμωμα της Λαϊκής Συμμαχίας, στη συμμαχία εργατών – ανέργων - αγροτών – αυτοαπασχολούμενων – νέων, βρίσκεται στον αγώνα με ριζοσπαστικές διεκδικήσεις και όχι με παζαρέματα για το τι θα χάσουμε.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ!