Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Οι διαιτητές του τελικού κυπέλλου

Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΕ κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, τον κ. Καρατζά και την  κ. Μαργαρίτη που είναι μέλη της Επιτροπής, για την επιλογή των διαιτητών του τελικού κυπέλλου Εύβοιας ανάμεσα στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ.
Διαιτητής ο κ. Γκάτσιος Κωνσταντίνος. Βοηθοί οι κ.κ. Πασχαλίδης Γιώργος και Αργύρης Κωνσταντίνος. 4ος διαιτητής ο κ. Πόγκας Μάριος.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν είναι λίγοι αυτοί που ρωτούν γιατί δεν σφυρίζει κάποιος διαιτητής με εμπειρίες και...
από τα γνωστά ονόματα. Κύριοι, κάνετε λάθος και σίγουρα οι εμπειροι διαιτητές δεν θα έχουν πρόβλημα για την επιλογή των συναδέλφων τους, αφού η διαιτησία έχει συνέχεια  και δεν μπορεί και δεν πρέπει οι νέοι διαιτητές να είναι στη σκιά των παλιών για πάντα.
Ο κ. Γκάτσιος και οι βοηθοί του αλλά και ο 4ος κ. Πόγκας, πιστεύουμε πως θα κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα δικαιώσουν αυτούς που πιστεύουν στο νέο αίμα και ιδιαίτερα την Επιτροπή Διαιτησίας που τους επέλεξε.
Αισθανόμαστε κάπως περίεργα που συγχαίρουμε την Επιτροπή και ευχόμαστε να μην μας παρεξηγήσει ο κ. Καρατζάς. Σεβασμός στους παλιούς διαιτητές αλλά να δίνουμε ευκαιρίες και στους  νέους.