Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Πείτε το καθαρά

Λοιπόν, κύριοι ραδιοφωνατζήδες, αν έχετε να πείτε κάτι, πείτε το καθαρά και όχι με μισόλογα. Ο Πρόεδρος του ΛΗΛΑ  Βασιλικού κ. Κοτσίφης δεν άκουσε τίποτα και από κανέναν. Τα όσα συνέβησαν στην ομάδα, συνέβησαν επειδή η διοίκηση δεν είχε την χημεία που θα έπρεπε και ο ένας χαρακτήριζε άσχημα τον άλλον.
Αν κάποιος ήθελε να κατηγορήσει τον Πρόεδρο, μπορούσε να το κάνει και μάλιστα πολύ εύκολα. Ο ίδιος προφανώς παρασύρθηκε και...
οδηγήθηκε σε λάθη. Δεν μπορούσε να βγάλει προς τα έξω αυτά που συνέβαιναν στη διοίκηση  και στην ομάδα και ''τα  κρατούσε μέσα του'' Μετά την ήττα και από την ΙΣΤΙΑΙΑ, ο Πρόεδρος κ. Κοτσίφης έδωσε την παραίτησή του. Βρέθηκε στο γήπεδο της ΑΡΤΑΚΗΣ και φυσικά δεν έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε. Ξέφυγε ο Πρόεδρος και φυσικά έκανε πρώτα από όλα κακό στην υγεία του και στον εαυτό του.
Κύριοι ραδιοφωνατζήδες, αν ξέρετε κάτι άλλο, πείτε το να το μάθουμε κι εμείς και μην παριστάνετε τον φίλο του Προέδρου. Ο ΛΗΛΑΣ έχει καεί από κάποιους που αγαπούν τους Προέδρους και όχι μόνο.