Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Καλημέρα κοπροσκυλοκοτούλες

Νικολάκη και υπόλοιπες κοπροσκυλοκοτούλες καλημέρα. Τραβάτε πολύ ζόρι εδώ και χρόνια, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή.
Τώρα που σας έχουν βρει και τα ονοματάκια σας παίζουν στην πιάτσα, γίνατε πραγματικές κότες.
Ψάχνετε να βρείτε άκρη αλλά σας ήρθε και ο κ. Στούπας στο κεφάλι και δεν ξέρετε προς τα που να κάνετε. Θυμόσαστε τα όσα γράφατε; Τώρα είναι πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κάποιοι από εσάς τον ψήφισαν, ενώ κάποιοι άλλοι τον γλείφουν για να πάρει φίλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ πρώτα ούτε να τον δουν δεν ήθελαν και δεν πήγαιναν στο γήπεδο....
των Ψαχνών.
Όσο για τα δικά μας επιδόματα, δεν θα τα κόψει ούτε η χούντα και το γιατί το ξέρετε καλά. Αυτά σας έφεραν τον μεγάλο πόνο. Υπομονή και σύντομα θα πάρετε μεγαλύτερο πόνο εσείς και μεγαλύτερα επιδόματα εμείς. Όσο για τους άρχοντες, τους Βασιλιάδες και δεν ξέρω ποιους άλλους, να είναι καλά οι άνθρωποι και ξέρουν καλά να υπερασπισθούν την τσέπη τους και τα συμφέροντα των ομάδων τους και δεν θα επενδύσουν ποτέ σε κοπροσκυλοκοτούλες.
Το πρόβλημά σας είναι ο προπονητής του άρχοντα και η προσπάθεια του Βασιλιά να κάνει την ομάδα του πρώτη στην Χαλκίδα. Αυτά σας ενοχλούν και σας πονάνε και γι΄ αυτό είσθε μία με τον έναν  και μία με τον άλλον!!! 
Νικολάκη, ο άρχοντας μαθαίνω πως θα σου στείλει μήνυμα και μάλιστα πολύ δυνατό!!!!
Θα έχει την υπογραφή του προπονητή του λλένε. Αν θέλεις ενημέρωσέ μας όταν το πάρεις.
Νικολάκη και υπόλοιπες κοπροσκυλοκοτούλες κάντε λιγάκι υπομονή και θα περάσετε καλά.