Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Δήμος Κύμης - Αλιβερίου

Έσβησαν, λέει, το όνομα του πρώην Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου κ. Θωμά από το άγαλμα του λιγνιτωρίχου στο κέντρο του Αλιβερίου.
Αυτό είναι το λιγότερο, κύριοι. Προτείνουμε να σβήσουν το όνομα του κ. Θωμά Δημήτρη και από όλα τα έγγραφα που υπάρχουν στο Δήμο, ώστε να μην το βρίσκουν μπροστά τους. Δεν είναι δυνατόν να θες να κάνεις κάτι και να διαπιστώνεις πως το είχε ξεκινήσει ο Θωμάς. Να γιατί οι διοικούντες τώρα τον Δήμο δεν μπορούν να κάνουν κανένα έργο. Παθαίνουν αλεργία μόλις βλέπουν το όνομά του στα έργα και αυτό τους έχει τρελάνει. 
Το μόνο ίσως έργο που θα μπορέσουν να παρουσιάσουν στον απολογισμό, είναι η καλή πορεία του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΜΗΣ, ο οποίος πάει για Α΄ Εθνική, που λέμε. Ελπίζουμε να μην...
αποτύχει και ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ, γιατί μετά ο κ. Γκοσιμίδας θα πρέπει να ψάξει να βρει κάτι άλλο.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ευτυχώς που ''είχαν'' πρόγραμμα για τα σκουπίδια!!! Ναι. Πολεμούσαν τον Θωμά για να  μην κάνει Σταθμούς Μεταφόρτωσης και τα σχετικά, γιατί αυτοί είχαν καλό σχέδιο. Τελικά ήταν πολύ απλό. Επιστρέφουμε στις χωματερές και μάλιστα τις ανεξέλεγκτες και αν μας πιέσουν, θα πληρώνουν οι δημότες για να πηγαίνουν τα σκουπίδια αλλού.
Κύριε Μπουραντά, κάντε αυτό που σας λέμε. Το πολύ - πολύ κάνε ένα αίτημα στο υπουργείο, ώστε να σβήσουν τη θητεία του κ. Θωμά. Έτσι όπως το πάνε αυτοί, μπορεί να κάνουν δεκτό το αίτημά σας.!!