Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Λάθος επιλογή. Η διοίκηση του ΛΗΛΑ Βασιλικού φαίνεται πως δεν άντεξε στα δύσκολα και άρχισαν οι παραιτήσεις. Τον χορό των παραιτήσεων άνοιξε ο πρόεδρος κ. Αθανάσιος Κοτσίφης, ο οποίος επικαλέσθηκε λόγους υγείας. Να είναι καλά ο άνθρωπος, αλλά να μην ξεχάσει όλα αυτά που γράφαμε το Καλοκαίρι και επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Ο ΛΗΛΑΣ είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και αυτό ο πρόεδρος έπρεπε να το ξέρει. Πίστευε πως θα κατάφερνε ν΄ αλλάξει κάποια πράγματα, αλλά έκανε λάθη στις επιλογές του. Στο ΛΗΛΑ υπάρχουν οι παρέες, υπάρχουν οι οικογένειες, υπάρχουν πολλά και διάφορα. 
Η πίεση είναι μεγάλη και όποιος γνωρίζει πρόσωπα και ...
καταστάσεις ξέρει από την αρχή που θα καταλήξει η ομάδα. Αυτό ξέραμε εμείς και είχαμε γράψει το Καλοκαίρι πως αυτό το διοικητικό σχήμα δεν θα μπορούσε να περπατήσει.
Θυμάμαι τον πρώτο "τηλεφωνικό καβγά" που είχαμε με τον κ. Κουτσαυλή, χωρίς καν να γνωριζόμαστε. Πριν λίγο καιρό ήρθε και ο δεύτερος καβγάς, αλλά πιστεύω πως τώρα ο κ. Κουτσαυλής τα ξέρει όλοι ή τα κατάλαβε όλα
Θυμάμαι τον καβγά με τον κ. Βελλή. Αργότερα κατάλαβε κι αυτός κάποια πράγματα.
Μετά  ακολούθησαν οι απειλές από τον κ. Αγραφιώτη, ο οποίος φαίνεται πως δεν αντέχει τις αλήθειες και χαλάει μόνος του την εικόνα που θα μπορούσε να είχε βγάλει για τον εαυτό του. Ο ίδιος έχει κατηγορήσει συνεργάτες του στο ΔΣ και τους έχει στολίσει με διάφορα κοσμητικά επίθετα όπως και αυτοί έκαναν για τον κ. Αγραφιώτη. Εμείς δεν βρίσαμε ποτέ κανέναν.
Ο κ. Αγραφιώτης μπορεί να προσφέρει στον ΛΗΛΑ, αλλά θα πρέπει να μην λειτουργεί με το ΕΓΩ.
Κύριοι μία ακόμη διοίκηση πέρασε από τον ΛΗΛΑ και δεν τα κατάφερε. Τα παράτησε πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Τα παράτησε γιατί πλέον δεν λειτουργούσε ο ΛΗΛΑΣ σαν ομάδα. Στις προπονήσεις πήγαιναν ελάχιστοι ποδοσφαιριστές και το ρόστερ άδειασε.
Η ομάδα έμεινε χωρίς τον Γίγα, χωρίς τον Τσαλιαγκό, χωρίς τον Μαστροκώστα ο οποίος σήμερα πιθανότατα θ΄ αγωνισθεί για τελευταία φορά με την φανέλα του ΛΗΛΑ.
Ο ΛΗΛΑΣ μπορεί να μην κινδυνεύει με υποβιβασμό αλλά κινδυνεύει να οδηγηθεί σε μια πολιτική του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και η οποία δεν θα τον φέρει στη θέση του πρωταγωνιστή, αλλά του κομπάρσου.
Κύριοι θα γράψουμε και σήμερα αλήθειες κι ας ενοχληθούν όλοι.
Όσοι αγαπούν τον ΛΗΛΑ θα καταλάβουν.
...σε λίγο περισσότερα