Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Άποψή μας

Ενοχλήθηκαν κάποιοι για το σχόλιό μας σχετικά με την άδεια κερκίδα του σταδίου Χαλκίδας στους αγώνες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Γιατί όμως;
Κάποιοι μάλιστα, μεταξύ τους και ραδιοφωνατζήδες οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε και δεν πάει στο γήπεδο, αφού υπάρχει νέα διοίκηση, νέος προπονητής και νέες μεταγραφές!!!
Ποιος σας είπε κύριοι πως οι φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πεισθούν με όλα αυτά;
Γιατί έχει νέα διοίκηση ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Εκτός από τον κύριο Στούπα όλα τ΄ άλλα πρόσωπα είναι αυτά που τα προηγούμενα χρόνια διοικούσαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αλήθεια ή ψέματα; 
Όλοι θέλουν την εικόνα της κερκίδας των μπαράζ και ...
του τελικού κυπέλλου.
Κύριοι μπλέξατε τα μπούτια σας. Τότε στην κερκίδα ήταν όλοι οι φίλαθλοι της Εύβοιας, παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων και όχι μόνο οι φίλαθλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Να τελειώνουμε λοιπόν με το αστείο. Ο φίλαθλος της Χαλκίδας θέλει να δει φως. Δεν θέλει τους ίδιους και τους ίδιους και φυσικά δεν θέλει να δει τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ αλλά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Μη θυμώνετε και μη βρίζετε. Αλήθειες γράφουμε.
Εσείς αγαπάτε περισσότερο τον κύριο Στούπα από εμάς, αλλά κάνετε λάθος όταν με αυτή την εικόνα περιμένετε κόσμο στο γήπεδο. Εμείς του το γράφουμε καθαρά και με ειλικρίνεια.
Κύριε Στούπα, αλλάξτε την εικόνα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 
Μπορείτε να το κάνετε και θα δείτε πως ο κόσμος θα γεμίσει το στάδιο.
Κύριε Στούπα το οικονομικό είναι θέμα και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ χωρίς χρήματα δεν θα πάει μακριά.
Δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί αυτοί που αγαπούν την ομάδα θα πρέπει να είναι και μέλη της διοίκησης ή να εκπροσωπούν την ομάδα ακόμη και στις εκδηλώσεις. Βάζουν χρήματα; Προσφέρουν περισσότερα άραγε αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες από κάποιους οι οποίοι πληρώνουν το 10ευρω και ακολουθούν την ομάδα; Καθαρές κουβέντες πρόεδρε κύριε Στούπα.
Όλοι αυτοί αν αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ας φροντίσουν να φέρουν κόσμο στο γήπεδο. Ας φροντίσουν να χρεωθούν εισιτήρια και να τα πουλήσουν στον κόσμο. Ας βάλουν το χεράκι στην τσέπη τους κι ας μην παριστάνουν τους διοικούντες για να μην πληρώνουν εισιτήρια και προσκλήσεις και να είναι παρατρεχάμενοι, για τους οποίους πληρώνουν οι φίλαθλοι που τρέχουν στο γήπεδο γιατί αγαπούν την ομάδα τους.
Κύριε Στούπα ξέρω πολύ καλά πως θα δεχθώ επίθεση γι΄ αυτά που γράφω, αλλά είναι η άποψή μου.
Στο ποδόσφαιρο με την ανακύκλωση προσώπων και παρατρεχάμενων δεν πάει μπροστά μια ομάδα.
Μ΄ εσάς ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί να πάει ψηλά, αλλά χωρίς τα ανακυκλωμένα υλικά.