Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Βασίλης Χατζής

E MAIL No 4
Αγαπημένες μου κοπροσκυλοκοτουλες (Νικολάκη) τελικά μάλλον θα πρέπει να σας συγκαταλέξω στους θαυμαστές μου , γιατί δεν εξηγείτε αλλιώς η τόση ενασχόληση  σας με το άτομο μου. 
Βεβαίως χρειάζεστε πολύ δρόμο ακόμη και πολλά μαθήματα έτσι ώστε να φτάσετε σε ένα επιθυμητό σημείο....
ομοιότητας.!!!!!!
Τρέχετε όμως πολύ και βιάζεστε και επόμενο είναι να πέφτετε διαρκώς σε λάθη και ανακρίβειες.!!!!!!!!!
Όσο όμως γρήγορα και να τρέχετε δεν μπορείτε να με φτάσετε!!!! Και το περισσότερο που μπορείτε να επιτύχετε είναι να αντιμετωπίσετε ριζικά το πρόβλημα της φαλάκρας βγάζοντας μαλλιά!!!!!!!!
Γιατί εγώ αγαπημένες μου κοπροσκυλοκοτουλες , δεν χρειάζεται για να επιβιώσω ούτε να γλύφω ανθρώπους μηδαμινής σημασίας και ενδιαφέροντος ,αλλά ούτε και να χλευάζω μέσα από λίβελους, αθώους και ανυποψίαστους ανθρώπους του μεροκάματου, ………Μπορώ και επιζώ στηριζόμενος στις δικες μου δυνάμεις και στις δικες μου ικανότητες.!!!!
Είναι βεβαίως και αυτές οι Λαϊκές αγορές βρω παιδί μου που αποφέρουν κέρδη και στις οποίες για να πετύχεις μια καλή θέση πρέπει να κοπιάσεις «πολλαπλώς»!!!!!!!!!. Είναι αυτό που λέει ο λαός μας :’’ Τα αγαθά κ’ο(λ)ποις κτώνται’’…. Δεν συμφωνείτε  αγαπημένες κοπροσκυλοκοτουλες?????? ‘¨Όπως και να έχει θα πρέπει να ξέρετε ότι και αυτή και αυτήν τη φορά  ‘’ έχουν γνώση οι φύλακες ‘’!!!!!!!