Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Α.Ε.Λ.ΚΑΙ ΣΧΟΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Παρουσία των προπονητών της Σχολής κ.κ. Μαρίνου και Καλέντζη  γονέων και αθλητών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  της Α.Ε. Ληλαντίου και της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς το Σάββατο 29/2.
Κοντά μας ήταν και η Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού Πειραιώς που με την παρουσία του κ. Κοκολάκη ...

στήριξαν για ακόμα μία φορά  εκδήλωση της Σχολής μας.
 

Την εκδήλωση μας τίμησαν ο Αντιπρόεδρος Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ κ. Αναγνωστάκης, η Ε.Π.Σ.Ευβοίας ( κ.κ Παπακωνσταντίνου, Πίσχινας, Δαφνής, Ιωσήφ ),  ο Σ.Δ.Π.Ευβοίας (κ.κ. Κασομούλης ,Βλάχος ) ο εκπαιδευτής διαιτησίας κ.Τσολακίδης ,  τα σωματεία Α.Ο.Χαλκίδας (κ.κ. Στούπας ,Ταρνανάς ,Κακαβάς ) Αυλίδας, ΑΕΚ Χαλκίδας και ΝΑΟ Χαλκίδας με τον Πρόεδρό του κ. Θάνο Αναστασιάδη, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Π.Ν.Ευβοίας Τάσος Ταυταρίδης , οι προπονητές κ.κ. Μπαλάνος,και Μάριος Πριόνας μαζί με τον αδελφό του Γιώργο.
Κατά τη  διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η βράβευση των αριστούχων μαθητών της Σχολής για την σχολική χρονιά 2014-2015 (Αργύρης Ιωάννης, Κόκλας Κωνσταντίνος, Παπασχόλης Ιωάννης, Τσαλούμας Νικόλαος, Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος, Μαρίνος Θεόδωρος,  Λαθουράς Αναστάσιος ,Χαλιώτης Γεώργιος, Μαόφης Διονύσιος ,Καλέντζης Κωνσταντίνος, Μολές Ευάγγελος ,Μπουραντάς Αθανάσιος,Τζάνος Σταμάτης ,Μαίσογλου Ιωάννης , Κούκουζας Σταμάτης ) .
Επίσης δόθηκε αναμνηστική πλακέτα στην Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού Πειραιώς στα πλαίσια τις  συνεργασίας μας,  στον Γιώργο Κοκολάκη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. και στον κ. Μολέ Παναγιώτη για την προσφορά του τη περσινή χρονιά (αναμνηστικές φανέλες αθλητών για τα πρωταθλήματα παίδων, παμπαίδων).
Τέλος αναμνηστικό δόθηκε στον αθλητή της Σχολής μας Παλαιολόγο Βασίλη που εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται στα αγωνιστικά τμήματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την ευχή να κάνει μία καλή σταδιοδρομία.
Ακολούθησε γλέντι με πολύ χορό μέχρι τις πρωινές ώρες με την διασκέδαση να πιάνει κόκκινο.
Θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε  όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και να δώσουμε συγχαρητήρια στους αθλητές μας που αρίστευσαν κατά την περσινή σχολική χρονιά.