Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Τι άλλο θα ακούσουμε. Κάποιοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Χαλκίδας φαίνεται πως έχουν ανέβει σε καλάμι και προσπαθούν να πετάξουν ψηλά. 
Φαίνεται όμως πως ο Πρόεδρος κ. Ελευθεριάδης έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, άνοιξε την πόρτα και λέει προς όλους πως αν δεν έχουν δυνάμεις και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, να αφήσουν στην ησυχία τους αυτούς που θέλουν και μπορούν.
Το πρόβλημα της ΑΕΚ Χαλκίδας δεν ήταν οι αντίπαλοι, οι οποίοι έχασαν πολλά παιχνίδια και έδειχναν σαν να μην θέλουν το πρωτάθλημα. Το πρόβλημα είναι ''οι πολλοί αστέρες'' της ΑΕΚ , οι οποίοι...
δεν έπαιξαν μπάλα και απλά ήταν ευτυχισμένοι που ΟΛΟΙ σχεδόν έγραφαν πως είναι παιχταράδες και πως η ΑΕΚ θα πάει τρένο.
Η ΑΕΚ το ήθελε, η ΑΕΚ δαπάνησε πολλά για πολλούς αλλά αυτοί οι πολλοί φάνηκαν λίγοι. Τώρα έχουν μια ευκαιρία. Τώρα θα πρέπει να δείξουν πως εμείς έχουμε άδικο. Ας κάνουν 5 νίκες στους 5 αγώνες και τότε θα είναι πρωταθλητές. Οι αντίπαλοι είναι δεδομένο πως θα χάσουν κι άλλα παιχνίδια. Θα χάσουν βαθμούς.
Τι λέτε, παιχταράδες της ΑΕΚ; Θα στηρίξετε την θέση αυτών που λένε πως είστε παιχταράδες και δεν θα μπορέσετε να κερδίσετε ούτε την ΑΝΩ ΜΑΓΟΥΛΑ;