Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Τα στατιστικά "σκοτώνουν" το γύρισμα της σελίδας.
Τώρα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και επιτέλους κάποια στιγμή, αυτοί οι οποίοι έβαλαν ψηλά τον πήχη, θα πρέπει να παραδεχθούν πως η ουσία παραμένει μία και μοναδική.
Το γύρισμα της σελίδας και ο δήθεν άλλος άνεμος που φυσάει στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά πολύ σκόνη από την Αφρική. Ο άνεμος ήταν αέρας κοπανιστός κι όταν έρθει η ώρα θα γράψουμε γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με το νέο διοικητικό σχήμα των 25 ατόμων και όλα τα ΜΜΕ στην υπηρεσία της διοίκησης, της ομάδας ήθελα να γράψω, δεν....
καταφέρνει τίποτα απολύτως.
- Με προπονητή από το πάνω ράφι.
- Με ποδοσφαιριστές από μεγάλες κατηγορίες
- Με διοίκηση εμπειρότατη και με λεφτά
- Με κόσμο ο οποίος γέμισε το νυχτερινό κέντρο
και με "την ευχή" και χρήματα  της Δημοτικής και Περιφερειακής Αρχής, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε 4 αγώνες εκτός έδρας πήρε μόλις 2 βαθμούς με 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Στους 5 εντός έδρας αγώνες πήρε 13 βαθμούς με 4 νίκες (1 χωρίς αγώνα με ΗΡΑΚΛΗ) και 1 ισοπαλία.
Στους 9 αγώνες λοιπόν συγκέντρωσε 15 βαθμούς με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Με τους κακούς, άσχετους και απένταρους, με απεργίες, με αποχωρήσεις, με περίεργες συμπεριφορές ποδοσφαιριστών, χωρίς κόσμο και χωρίς τα ΜΜΕ, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε 12 αγώνες είχε συγκεντρώσει 15 βαθμούς με  4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Κύριοι, αν θέλετε την στήριξη του κόσμου που αγαπάει αυτή την ομάδα, μην κρύβετε τίποτα κάτω από το χαλί και να ξέρετε πως δεν είσθε μόνο εσείς οι καλοί.
Δεν σας "πολεμάει" κανείς, ενώ εσείς δεν ήσασταν δίπλα στην ομάδα στις 12 πρώτες αγωνιστικές.
Αν αυτό πονάει όταν σας το γράφουμε, εμείς το γράφαμε κι όταν ήταν στο τιμόνι ο κ. Τόλιας.
Αν μας άκουγε δεν θα έπεφτε στις παγίδες και τα θέλω άλλων.