Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΕΠΟ - Regions’ Cup

Προς:
• Ενδιαφερόμενες Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων: Άρτας, ∆ράμας, Εύβοιας, Θράκης, Κεφαλληνίας – Ιθάκης, Κιλκίς, Κοζάνης, Ξάνθης, Χανίων.
Κύριε πρόεδρε,
Σας γνωρίζουμε ότι, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, (στην ηλεκτρονική ∆ιεύθυνση www.epo.gr/∆ιοργανώσεις/ Regions’ Cup), έχει αναρτηθεί το νέο....

πρόγραμμα με απόφαση της Επιτροπής, για το Κύπελλο Regions’ Cup, περιόδου 2016 – 2017 και οι νέες ημερομηνίες των αγώνων έχουν ως εξής:
Αγώνας μπαράζ
Βόρειου Ομίλου
06/04/16 ημέρα Τετάρτη,

1η αγωνιστική
13/04/16  ημέρα Τετάρτη,

2η  αγωνιστική
20/04/16 ημέρα Τετάρτη.

Για την ημερομηνία του τελικού θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι με νεώτερο έγγραφό μας.
Στο ίδιο πεδίο υπάρχει ο τίτλος έγγραφα και δικαιολογητικά, όπου εκεί υπάρχει έγγραφο με όλα τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να συνοδεύουν την ∆ήλωση Συμμετοχής σας, για την έγκαιρη αποστολή τους στην Ε.Π.Ο. έως την 29.03.2016 ημέρα Τρίτη.
Στο πεδίο έγγραφα και δικαιολογητικά υπάρχουν επίσης, υποδείγματα από τα έντυπα: α) ∆ήλωση Συμμετοχής και β) Κατάστασης Υγείας, τα οποία σας ζητούνται στα ανωτέρω δικαιολογητικά να τα αποστείλετε συμπληρωμένα.
Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι, για κάθε εντός έδρας αγώνα σας για το Regions’ Cup, θα πρέπει να εξασφαλίσετε την «Άδεια ∆ιεξαγωγής Αγώνα» την οποία χορηγεί ο προϊστάμενος της Αρμόδιας για τα θέματα αθλητισμού υπηρεσίας της οικείας Περιφέρειας.
Αντίγραφο της Άδειας ∆ιεξαγωγής του Αγώνα θα πρέπει να κοινοποιείται στην οικεία Αστυνομική η, κατά περίπτωση, Λιμενική Αρχή (για την λήψη των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας και τάξης), στην Ε.Π.Ο. και να επιδεικνύεται κάθε φορά που τη ζητά ο ∆ιαιτητής.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.