Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν την δική μας θέση και την δική μας άποψη για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την απουσία του κόσμου από το γήπεδο.
Ενημερωθήκαμε για σχόλια που γίνονται στην σελίδα των φίλων του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα επαναλάβουμε πως εμείς ούτε γράφουμε, ούτε σχολιάζουμε σε άλλες σελίδες, εκτός από την δική μας.
Έχουμε ξαναγράψει πως δεν δηλώσαμε ποτέ ΧΑΛΚΙΔΑΡΕΣ.
Έχουμε γράψει πως με ανακυκλώσιμα υλικά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είναι μεταξύ φθοράς και αφασίας και δεν θα κάνει όχι άλμα, αλλά ούτε βήμα προς τα πάνω.
Διοικητικά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πέρασε πολλά και εκτός από την....
παρουσία του κ. Στούπα και του κυρίου Σίδερη, τίποτα νέο δεν έχει προστεθεί.
Ρωτάμε λοιπόν. Τυχαίο είναι που χαρακτηρίζουν εμάς εχθρούς ή αντιπάλους και λένε πως αυτοί είναι Χαλκιδάρες και όχι εμείς;
Ποιοι τα λένε αυτά;
Να τους θυμίσουμε τι κατά καιρούς έχει πει ο ένας για τον άλλον;
Ξαφνικά γίναμε κακοί και για τον κ. Στούπα;
Όσο ήταν στον ΗΡΑΚΛΗ γιατί μας έλεγαν φερέφωνά του;
Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβετε αυτό;
Δυστυχώς δεν πιστεύουμε στην διοίκηση λαϊκής βάσης. Πειράζει;
Τι καλό περιμένετε όταν συνεδριάζει το ΔΣ των 30 μελών;
Έτσι διοίκησε ο κ. Στούπας τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και τον πήγε στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ;
Λοιπόν το τι κάναμε, αν κάναμε εμείς στους αγώνες μπαράζ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν είναι θέμα συζήτησης και ούτε υπήρξε συνεργασία με την τότε διοίκηση.
Το τι κάναμε εμείς για να ξεκινήσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ και να μην διαλυθεί, το ξέρει ο τότε προπονητής κ. Γιώργος Λάμπρου και ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Εμείς δεν κάναμε βρώμικο παιχνίδι, για να φύγουν ποδοσφαιριστές, ούτε κάναμε τα πάντα για να χάνει η ομάδα, όπως έκαναν άλλοι. Γράφαμε την άποψή μας για τον κ. Κοτσάτο και τα άλλα μέλη της διοίκησης, αλλά και γι΄ αυτούς οι οποίοι έβαζαν τρικλοποδιές.
Σας θυμίζουμε πως ζητούσαμε να γίνει Γενική Συνέλευση, αλλά άλλοι ήταν αυτοί που ήθελαν να φύγει η διοίκηση για να έρθουν αυτοί. Ψέματα είναι;
Να τελειώνουμε. Πληρώσαμε αρκετά την θέση που είχαμε πάρει εναντίον της ΘΗΒΑΣ και υπέρ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αν χρειαζόταν θα το ξανακάναμε. Δεν ακούσαμε ευχαριστώ και δεν περιμέναμε να το ακούσουμε γιατί η αχαριστία δεν χάθηκε στην εποχή μας.
Είναι όμως τραγικό αυτοί που δήλωναν ουδέτεροι, σήμερα να παριστάνουν τους Χαλκιδάρες και να μας πυροβολούν για να είναι τα αγαπημένα παιδιά της διοίκησης.
Κύριοι, έχουμε την άποψή μας και αυτή θα γράφουμε.
Θέλουμε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να πάει ψηλά, αλλά αυτό θα γίνει μόνο όταν στο γήπεδο θα βρεθεί κόσμος.
Εμείς δεν θα πανηγυρίσουμε ποτέ, επειδή βρέθηκαν στα Μέγαρα 40 φίλαθλοι!!!
Έλεος κύριοι, αφού 30 είναι τα μέλη της διοίκησης. Αν είχαν μαζί τους γυναίκες και παιδιά ή από 3-4 φίλους θα βρισκόταν στο γήπεδο 150 φίλαθλοι. Έτσι δεν είναι;
Ευχόμαστε τα καλύτερα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλά δεν συμφωνούμε με αυτό το μοντέλο διοίκησης και φυσικά δεν πιστεύουμε σ΄ αυτό.
Αν χρειασθεί θα γράψουμε πολλά, αλλά θα πονέσουν πολλοί.