Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Τόση αχαριστία;

Κρίμα, Κρίμα γιατί η αχαριστία κάποιων και η σιωπή άλλων, σκοτώνει τις όποιες φιλίες και τις όποιες καλές σχέσεις.
Θα περιμένουμε τους ανθρώπους οι οποίοι μίλησαν για φιλοξενία, τους ανθρώπους που δεν δέχθηκαν τα όσα γράφαμε και ούτε λίγο ούτε πολύ, μας έβγαλαν τρελούς.
Φυσικά τώρα δεν μπορούν να πούνε τίποτα, αφού τώρα άκουσαν πολλοί τις ύβρεις εναντίον του προέδρου της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου και της οικογένειάς του.
Αν όλα αυτά που ακούσθηκαν τιμούν την ομάδα του ...
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ, τότε ας μη μιλάμε για ποδόσφαιρο, για αθλητισμό και δεν ξέρω τι άλλο.
Αλήθεια η διοίκηση του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ γιατί επέτρεψε σ΄ όλους αυτούς τους τύπους να βρίζουν τον κ. Παπακωνσταντίνου και την οικογένειά του; Σε τι έφταιξε ο ίδιος, η σύζυγός του και τα παιδιά του;
Τι κακό έκαναν στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ; Γιατί αυτό το μίσος;
Αηδιασμένος δηλώνει ο κ. Παπακωνσταντίνου και φυσικά ενοχλημένος για τους ανεγκέφαλους που δημιουργούν προβλήματα, αλλά κι από αυτούς που τους αγκαλιάζουν, για πολλούς και διάφορους λόγους....
Σήμερα είναι Δευτέρα και έχουν περάσει πάνω από 25 ώρες από τα γεγονότα αυτά. Κι όμως ούτε μια ανακοίνωση δεν διαβάσαμε με την οποία ο επίσημος ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ να καταδικάζει τα όσα ακούσθηκαν εκεί.
Φαίνεται πως κάποιοι έχουν τυφλωθεί και πιστεύουν πως για να πετύχουν τους στόχους τους, θυσιάζουν ακόμη και ανθρώπους οι οποίοι άξιζαν μια καλύτερη συμπεριφορά.
Σήμερα θα κατηγορηθώ πάλι, αλλά δεν μ΄ ενδιαφέρει. Εγώ δεν έχω λόγους να θυσιάσω την αξιοπρέπεια.