Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 3 - 0 (ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ)

 ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 
Προπονητής  
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΑΜΟΓΙΑΝΝΗΣ
11άδα
Πρίνος, Βλάχος, Αβδουλάς, Γκίζαλης, Παλόγος, Μαντάς, Νικολάου, Μπενέτος, Τζινάι, Λαγκάνης, Νόγια. 
Αγωνίσθηκαν και οι  
Βαρσαμάς και Στρατάκος 
Τα γκολ
13΄ Μπενέτος  1 - 0
47΄ Τζινάι  2 - 0
49΄ Στρατάκος  3 - 0
 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
Προπονητής  
Βογιατζής
11άδα
Κωνσταντάγκας, Σταυρίδης, Πορτέσης.Βούλγαρης. Μπαλαλάς Ν., Νάτσιος. Γερογεωργάκης, Βαλμάς, Μαραβέλης, Μαρνέτος, Καλαϊτζίδης. 
Αγωνίσθηκαν και οι  
Ντούρμας, Θεοδώρου, Λίτσας, Μπαλαλάς Γ.

Άψογη η διαιτησία του κ. Λιαγκάκη Αντώνη και των βοηθό του κυρίων Ακριώτη Νεκτάριου και Ιωάννου Αντώνη. Αξίζει να τους συγχαρούμε όχι μόνο για την διαιτησία τους, αλλά και για τον τρόπο που μιλούσαν στα παιδιά και γενικότερα την συμπεριφορά τους. Με λίγα λόγια, δεν το έπαιξαν  διαιτητές, αλλά ήταν διαιτητές και μπράβο τους.
 Σαφώς καλύτερη ομάδα ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού, αλλά δυσκολεύτηκε να πετύχει το 2 - 0 και να φτάσει σε μια άνετη νίκη, αν και είχε τις ευκαιρίες. Βρέθηκε μάλιστα με την πλάτη στον τοίχο όταν η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ κέρδισε πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας του ΛΗΛΑ μπλόκαρε την μπάλα και κράτησε το 1 - 0. Στην συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα η ομάδα του ΛΗΛΑ πέτυχα άλλα δύο γκολ και έκανε το τελικό 3 - 0.
 Το 3ο γκολ ξεσήκωσε τον πάγκο του ΛΗΛΑ και τους φιλάθλους αφού το πέτυχε ο Στρατάκος ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα  1΄ πριν!!!! 


Να σημειώσουμε πως ο Στρατάκος δεν ανήκει στους επιθετικούς της ομάδας του Βασιλικού, αλλά στους τερματοφύλακες!!! Ο κ. Σταμογιάννης ήθελε να του δώσει χρόνο συμμετοχής και τον πέρασε στον αγώνα. Ο μικρός το καταευχαριστήθηκε και σίγουρα αυτό θα το θυμάται για χρόνια. 
Η ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι απέναντι σ΄ έναν ανώτερο ΛΗΛΑ και αποκλείσθηκε από την συνέχεια του πρωταθλήματος.


Θα γράψω κάτι χωρίς ονόματα και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από τους ανθρώπους της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ. Όταν κάποιο παιδί φοράει την φανέλα της ομάδας σας πρέπει να το σεβαστείτε και να ξέρετε πως δεν είναι ούτε ο Μέσι, ούτε ο Σαργκάνης και να μην γελάτε με την απόδοσή και τα λάθη του. Και κάτι ακόμη. Όποιος κύριος ή όποια κυρία δεν μπορεί να καταλάβει πως το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στους αγωνιστικούς χώρους ας τους αποφεύγει. Συγνώμη αλλά εγώ δεν μασάω τα λόγια μου. Όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με τον προπονητή της ομάδας ο οποίος ήταν κύριος και προς τα παιδιά και προς όλους.


Πάντα κοντά και στους μικρούς 
ο πρόεδρος του ΛΗΛΑ κ. Κοτσίφης και μπράβο του. 


Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ στην Βόρεια Εύβοια ο κ. Αλαφάκης ήταν στο γήπεδο της Κηρίνθου και παρακολούθησε τον αγώνα ΛΗΛΑΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ.




Κύριε Αλαφάκη το γήπεδο το είδατε και πιστεύω πως θα πρέπει να πείτε στους υπεύθυνους "ν΄ αλλάξουν κουρέα"!!!!!!! Είναι δυνατόν να σχεδιάζει "ο κουρέας" και να κουρεύει το χόρτο "μία ΝΑΙ και μία ΟΧΙ"!!!