Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Καλημέρα σας κυρία....

Αγαπητή μου κυρία, εκτιμώ τόσο πολύ τις γυναίκες, ώστε ν΄ αντιπαθώ πολύ τα ψώνια τα οποία με την συμπεριφορά τους προσβάλλουν την κάθε γυναίκα.
Να ξέρετε πως δεν πίστευα ποτέ πως θα σας ενοχλούσε η δική μου κριτική και όχι αυτοί οι οποίοι για γνωστούς λόγους σας οδηγούσαν σε υπερβολές και σας διέσυραν.
Μπορεί να είσθε άξια και ικανή για πολλά, αλλά μέχρι τώρα αποδείξατε πως παρασυρθήκατε σε κάτι που σας γοήτευσε, κάτι που σας ώθησε στο να θέλετε να είσθε μοιραία, ωραία και επιθυμητή!!!!
Εμείς σας σεβόμαστε και ως άνθρωπο και ως γυναίκα, αλλά σε...
καμία περίπτωση ως ψώνιο, ως μοντέλο ή ως φίρμα. Αυτή είναι η διαφορά μας.
Εμείς δεν λέμε και δεν γράφουμε άλλα και άλλα να λέμε στις παρέες μας. Γράφουμε και λέμε αυτά που πιστεύουμε, ενώ εσείς μας έχετε συκοφαντήσει απίστευτα. Δεν μας πειράζει, γιατί είσθε αδύναμος χαρακτήρας και σας παρέσυραν αυτοί οι οποίοι είχαν αναλάβει την προβολή σας.
Αυτοί δηλαδή που σας οδήγησαν πραγματικά στο να παριστάνετε την γλάστρα, ενώ θα μπορούσατε να είσθε χρήσιμη.
Διαπιστώσατε φαντάζομαι πως κάνατε λάθος όταν λέγατε πως κάποιος όχι μόνο δεν μας μιλούσε, αλλά ούτε να μας δει στα μάτια του δεν ήθελε, αλλά στην συνέχεια απευθυνθήκατε σ΄ αυτόν, αφού τον χαρακτηρίσατε φίλο μας!!!! Τελικά ή δεν θέλει ούτε να μας δει και κακώς απευθυνθήκατε και σ΄ αυτόν ή είναι φίλος μας και πρέπει να μας ζητήσετε συγνώμη.
Για να κλείσουμε εδώ το θέμα θα γράψουμε κάτι τελευταίο.
Μπορεί κάποιοι να σας ζηλεύουν ή να σας μισούν επειδή ίσως δεν ανταποκριθήκατε στα ερωτικά τους θέλω, αλλά εγώ δεν θέλω να σας εκτιμώ επειδή σας ποθώ, αλλά επειδή το αξίζετε.
Αγαπητή μου κυρία τα όσα έχω γράψει δεν είναι ψέματα. Είναι η αλήθεια.
Τα όσα εσείς λέγατε για μένα δεν σας τιμούν και απλά σας έβαζαν να τα λέτε.
Εγώ όμως δεν απευθύνθηκα σε κανέναν για να με προστατέψει από τις συκοφαντίες σας. Τις αντιμετώπισα μόνος μου.
Εγώ είμαι εδώ και έτοιμος να σας εξηγήσω ότι χρειασθεί.