Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Για να μην μπερδευόμαστε, θα πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και όλους όσους είναι στο Δ.Σ. της ομάδας του ΛΗΛΑ Βασιλικού.
Κύριοι, λάθη κάνατε ΟΛΟΙ. Άλλος λιγότερα, άλλος περισσότερα. Να ξεκινήσουμε από το ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι εκκλησία. Αυτοί που αναλαμβάνουν να διοικήσουν μια ομάδα, ένα πράγμα να ξέρουν. Να τηρούν τις δεσμεύσεις τους και φυσικά να είναι συνεπέστατοι στις όποιες υποχρεώσεις και πάντα δίπλα στην ομάδα. Θα πρέπει δηλαδή να είναι όλοι στο γήπεδο, όχι  μόνο για να συνεδριάζουν αλλά και στις προπονήσεις και στους αγώνες και σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας. Θα πρέπει να βάζουν το χέρι στη τσέπη πρώτα αυτοί  και μετά όλοι οι άλλοι.
Ακούμε διάφορα και θα θέλαμε να γράψουμε κάτι για έναν άνθρωπο, μέλος της διοίκησης, ο οποίος ξέρει ''πολλά κιλά'' μπάλα. Είναι ο...
Δημήτρης Γκάβαλης. Όλοι γνωρίζουμε την τρέλα που έχει με τον ΛΗΛΑ. Θεωρούμε λάθος και μάλιστα μεγάλο να είναι εκτός ΛΗΛΑ ο κ. Γκάβαλης. Δεν ξέρουμε τι συνέβη αλλά πιστεύουμε πως μπορεί και θα ρίξει και αυτός και οι άλλοι νερό στο κρασί τους, για να συνεχίσουν για το καλό του ΛΗΛΑ. Προσωπικά έχω να μιλήσω μαζί του από τότε που βρεθήκαμε στα γραφεία της ομάδας μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης, αλλά ξέρει πως δεν μασάω τα λόγια μου. Δεν θέλω να με παρεξηγήσει αλλά πιστεύω πως θα λειτουργήσει πυροσβεστικά.