Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Έχουμε Μάιο και μέχρι τις 30 Ιουνίου θα πρέπει όλα να έχουν ξεκαθαρίσει και ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ να είναι έτοιμος. Μέχρι 30 Μαϊου θα πρέπει να έχει τελειώσει το θέμα προπονητή, αν κι εμείς πιστεύουμε πως αυτό έχει τελειώσει. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνει ο Πρόεδρος κ. Στούπας.
Πιστεύουμε πως ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ εκεί που έφτασε, χωρίς τον Στούπα...
δεν θα μπορέσει να κάνει βήμα παραπάνω. Άρα άποψή μας είναι πως πρέπει να συνεχίσει από τη θέση του Προέδρου και να έχει δίπλα του ανθρώπους που θα βάλουν από την τσέπη τους περισσότερα από αυτά που θα βάλει ο κάθε φίλαθλος, ο κάθε χορηγός. Τα έχουμε ξαναγράψει αυτά.
Στον πάγκο της ομάδας όλα θα πρέπει να μπουν σε νέα βάση. Εκεί πάει ο προπονητής, οι συνεργάτες του και ο γενικός αρχηγός, ο οποίος φυσικά δεν πρέπει να είναι άσχετος, ούτε και να κάνει αστειάκια με τους ποδοσφαιριστές.
Πιστεύουμε ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ να δουλέψει σε επαγγελματικά πρότυπα και όχι για να έχει ο καθένας πολλές φωτογραφίες στο οικογενειακό του άλμπουμ.
Όσο για τους Χαλκιδάρες ''παράγοντες'', αν πραγματικά αγαπούν την ομάδα, θα την στηρίξουν και χωρίς να είναι στο Δ.Σ. Έτσι δεν είναι;