Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ξέρετε πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο γράφουμε, όπως ξέρετε πως ποτέ δεν χαίδέψαμε αυτιά και για κανέναν λόγο. Έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία και ασκούμε κριτική στους παράγοντες, τους οποίους πιστεύουμε και εκτιμάμε. 
Τι ανάγκη έχουν από χάιδεμα παράγοντες όπως ο Παπακωνσταντίνου, ο Πίσχινας, ο Στούπας, ο Στρατής, ο Καλυβίτης και πολλοί άλλοι; Όχι μόνο ανάγκη δεν έχουν αλλά ξέρουν πως η όποια κριτική...
είναι καλοδεχούμενη.
Όλα αυτά τα χρόνια που τα λέμε εδώ από το apopsignomi, έχουμε ακούσει πολλά. Μας αρέσει αυτό το παιχνίδι. Άλλοι είναι αυτοί που ''ένα φεγγάρι'' είναι με τον Στούπα και το επόμενο είναι απέναντι. Ένα φεγγάρι είναι με τον Παπακωνσταντίνου και στο επόμενο επίσης απέναντι. Αν θέλετε παραδείγματα, έχουμε πολλά.
Καλημέρα και σας το ξεκαθαρίζουμε. ''Την προδοσία πολλοί αγάπησαν αλλά τον προδότη κανείς''. Στην περίπτωση των παραγόντων να ξέρετε πως τη δουλειά τους δεν  μπορούν να την κάνουν με αυτούς που χαϊδεύουν τα αυτιά τους αλλά με αυτούς που μπορούν να ''χτυπάνε στο ψαχνό'' με τη γραφή τους ή με το μικρόφωνό τους. Τι σημαίνει αυτό; ΟΛΟΙ ''χρήσιμοι'' είμαστε.!!!
Άντε καλημέρα σας.