Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αγαπητά μας παιδιά
Για μια ακόμη χρονιά ξεκινούν οι εξετάσεις για την εισαγωγή σας στο τελευταίο και ανώτερο στάδιο της εκπαιδευτικής σας πορείας. Ένα στάδιο που έτσι ή αλλιώς θα σας οδηγήσει τελικά στο αγωνιστικό πεδίο της ζωής.
Οι πανελλήνιες εξετάσεις, για τις οποίες προετοιμάζεστε μοχθώντας επί πολύ καιρό, δεν είναι τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από μία μάχη, την πρώτη μάχη, που,,,

καλείστε να δώσετε στο πεδίο αυτό. Ταυτόχρονα βέβαια η μάχη αυτή θα αποτελέσει και την αφετηρία τελικής οριοθέτησης νέων στόχων και νέων προσπαθειών.
Τα εφόδια που αποκτήσατε από την μέχρι τώρα προετοιμασία σας με την βοήθεια των εξαίρετων εκπαιδευτικών σας, είμαι σίγουρη πως θα σας βοηθήσουν να βγείτε νικητές από αυτή την πρώτη σας μεγάλη μάχη.
Τώρα δεν μένει τίποτε άλλο από την επιστράτευση της ψυχραιμίας και της αυτοπεποίθησής σας για να αποδείξετε πως διαθέτετε όλα τα προσόντα των δυνατών και αποφασιστικών νέων, που με χαμόγελο ρίχνονται στον αγώνα της ζωής για την επιτυχία των στόχων τους.
Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού κι εγώ προσωπικά ευχόμαστε σε όλες και όλους σας: Καλή επιτυχία. Ο Θεός που βρίσκεται στο πλευρό σας να σας γεμίζει με δύναμη και κουράγιο.  

 Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού
Ελένη Ευσταθίου-Σπανού