Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Καλημέρα σας

Να στείλω την καλημέρα μου σε δύο προπονητές ποδοσφαίρου, οι οποίοι σήμερα θα είναι για 90΄αντίπαλοι. Αναφέρομαι στον κ. Γιώργο Λάμπρου του ΑΟ ΘΗΒΑΣ και τον κ. Θανάση Γουρνά της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ. Πρωταθλητής Βοιωτίας ο ένας...
και πρωταθλητής Εύβοιας ο άλλος.
Ο κ. Λάμπρου με τον ΑΟ ΘΗΒΑΣ είναι ήδη στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία, ενώ ο κ. Γουρνάς θέλει σήμερα να σφραγίσει το είσιτήριο.
Διαβάζω πολλά αυτές τις μέρες και ακούω ακόμη περισσότερα, από ανθρώπους οι οποίοι για κάποιους λόγους επιδιώκουν να δημιουργήσουν προβλήματα στους δύο προπονητές και ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Κάποιοι από αυτούς λένε πολλά και ξεχνούν να μας πούνε γιατί δεν είναι εδώ και καιρό στην ομάδα για την οποία μιλούν και κάποιοι άλλοι θέλουν να μας αναγκάσουν να γράψουμε τι έλεγαν πριν κάποιους μήνες, για την οποία σήμερα λένε πως είναι η οικογένειά τους.
Είμαι βέβαιος πως δεν θα καταφέρουναυτοί οι κύριοι να δηλητηριάσουν τις σχέσεις των δύο προπονητών, αλλά και δεν θα καταφέρουν να πείσουν τον πρόεδρο της ΘΗΒΑΣ κύριο Βυλιώτη Θανάση να παίξει τα παιχνιδάκια τους.