Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά, δεν κάνεις ποτέ.
Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν ισχύει ποτέ.
Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις στους κανόνες και αυτές τις εξαιρέσεις δεν πρέπει να τις ξεχνάμε.
Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού πρέπει να έχει ισχυρή διοίκηση τα μέλη της οποίας θα έχουν τους ίδιους στόχους και θα προσπαθήσουν να τους υλοποιήσουν ακολουθώντας ....
το ίδιο πρόγραμμα.
Στο χώρο του ποδοσφαίρου και στον ΛΗΛΑ, έχουν ΟΛΟΙ θέση εκτός από αυτούς οι οποίοι πιστεύουν πως οι άλλοι είναι κατώτεροι από αυτούς και εκτός από αυτούς που χρησιμοποιούν τον ΛΗΛΑ για άλλους λόγους.
Τώρα είναι η ώρα ν΄ αφήσουμε στην άκρη τις παρέες, τις κλίκες και τα σχετικά και να κατατεθεί ένα πρόγραμμα για την ομάδα, ώστε να δούμε ποιοι μπορούν να το υπηρετήσουν.
Μετά την Γενική Συνέλευση της Κυριακής, όπου είχαμε τις παραιτήσεις όλων των μελών του ΔΣ καμια πράξη δεν είναι νόμιμη και φυσικά κανενα  μέλος του ΔΣ δεν πρέπει να κυκλοφορεί με μπλοκάκι της ομάδας και να κάνει εισπράξεις. Τα βιβλία έπρεπε από το βράδυ της Κυριακής να είναι στα χέρια του προέδρου της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.
Οσοι σέβονται τους κανονες του παιχνιδιού θα πρέπει να τους εφαρμόσουν. Σε διαφορετική περίπτωση, κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους και αυτό δεν είναι προς όφελος του ΛΗΛΑ.