Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ - Ρίξτε φως

Κυρίες και κύριοι, όσοι είχατε σχέση με το σωματείο ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ δεν πρέπει να μείνετε σιωπηλοί.
Δεν σας τιμά η σιωπή και ιδιαίτερα εσάς που έχετε και παιδιά. Δεν είναι δυνατόν ν΄ ακούμε τόσα πολλά και να μην σας προβληματίζουν.
Δεν είναι δυνατόν ο φερόμενος ως πρόεδρος να κατηγορεί και να καταγγέλλει τον προπονητή για ροζ σκάνδαλα, ο προπονητής  ν΄ αποκαλεί λαμόγιο και να λέει πως ο φερόμενος ως πρόεδρος "έφαγε λεφτά" κι όλα αυτά να τα λένε παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΕ και άλλων προσώπων....
και να συνεχίζουμε όλοι το κρυφτούλι.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ ζήτησε τις παραιτήσεις όλων και ν΄ αναλάβουν άλλοι την ομάδα, αλλά επίσημα και με υπογραφές κάτι τέτοιο δεν έγινε.
Ο προπονητής κ. Πύθουλας, σύμφωνα με τον φερόμενο ως πρόεδρο κ. Τουλούμη, αλλά και μαρτυρίες άλλων, βρέθηκε μπλεγμένος σε ερωτικές περιπτύξεις και έκανε άνω κάτω την ομάδα.
Ο φερόμενος ως πρόεδρος κ. Τουλούμης, έδινε συνεντεύξεις και έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ ως πρόεδρος, ενώ δεν ήταν πρόεδρος!!!!
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία πρόεδρος ήταν η σύζυγος του προπονητή κ. Πύθουλα και στα μέλη του 5μελούς ΔΣ ένα ακόμη συγγενικό του πρόσωπο και τα άλλα 3 μέλη ήταν οι κύριοι οι οποίοι ήταν κοντά στην ομάδα.
Ως άνθρωποι της ενημέρωσης δεν θα μείνουμε σιωπηλοί για κανέναν λόγο. Θα γράψουμε τα όσα ξέρουμε και τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, αφού και οι άνθρωποι της ενημέρωσης εξαπατήθηκαν, αφού δεν τιμά κανέναν, το να συζητά με πρόεδρο, ενώ μιλούσε με τον κλητήρα. Αυτοί εξαπατούσαν εμάς κι εμείς τους ακροατές, τους αναγνώστες και τους τηλεθεατές.
Αυτό εμείς δεν το ανεχόμαστε και θα πρέπει ΟΛΟΙ αυτοί που ήταν κοντά στην ομάδα και οι οποίοι την ακολουθούσαν και στα εκτός έδρας παιχνίδια να μην κρατούν το στόμα τους κλειστό, εκτός κι αν έχουν κι αυτοί λερωμένη την φωλιά τους.
...σε λίγο περισσότερα