Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ……..ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ!

ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ   ΑΛΛΟΝ, ΤΙΣ «ΠΟΜΠΕΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ .

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ.

O Αλ. Θεοδώρου καταγγέλει τους …εγκληματίες!

         Σημαντική ήταν η παρέμβαση του Αντιδήμαρχου Κύμης Αλ. Θεοδώρου στην σύλληψη δύο …εγκληματιών, οι οποίοι προέβαιναν σε εγκληματικές πράξεις το μεσημέρι του Σαββάτου 19/6 στη Κύμη.
Συγκεκριμένα, οι δύο «εγκληματίες» εργάτες, υπό τις ...

εντολές του επίσης «εγκληματία» πρώην Δημάρχου Δημήτρη Θωμά, είχαν το θράσος να φτιάξουν χαρμάνι και να το ρίξουν μπροστά από μια αποθήκη ιδιοκτησίας του πρώην Δημάρχου, ώστε να μπορεί το φορτηγό να ξεφορτώνει εμπορεύματα.
Ο Αντιδήμαρχος Θεοδώρου, άγρυπνος φρουρός της νομιμότητας στην περιοχή, εντόπισε τους δύο «εγκληματίες» οικοδόμους που έφτιαχναν χαρμάνι χωρίς άδεια και το έριχναν στο έδαφος και αμέσως πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κατήγγειλε τους δύο εργαζόμενους και τον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά, για εκτέλεση οικοδομικών εργασιών χωρίς άδεια.


Αποτέλεσμα ήταν, οι δύο μεροκαματιάρηδες να συλληφθούν! ενώ η Αστυνομία αναζήτησε και τον ηθικό αυτουργό του «εγκλήματος», Δημήτρη Θωμά αλλά δεν κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει στα όρια του αυτοφώρου.
Κατόπιν αυτών, είναι προφανές πως ο Δήμος κάνει καλά τη δουλειά του και παράγει έργο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται να λειτουργήσει σε βάρος του πρώην Δημάρχου, που είχε το θράσος να προβεί σε… αυθαίρετη κατασκευή ράμπας. Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε τη φωτογραφία των παράνομων εργασιών …ευρείας κλίμακας που πραγματοποιήθηκαν από τους δύο «εγκληματίες» εργάτες, υπό την καθοδήγηση του ηθικού αυτουργού Δημήτρη Θωμά, και όταν έπεσαν στην αντίληψη του Αντιδημάρχου, ειδοποίησε αμέσως τις αρχές για το έγκλημα που συντελείτο σε βάρος της Κύμης!!!