Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο κ. Καρυστινός

Μέχρι την Τετάρτη πρέπει να τελειώσει το σήριαλ με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Όλοι θα πρέπει ν΄ αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν τις κατηγορίες και τα σχετικά.
Επειδή κάποιοι μας βρίζουν με τον χυδαιότερο τρόπο θα γράψουμε κάποια πράγματα για να τους απαντήσουμε, αφού το φτύσιμο το θεωρούν βροχή.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δίνουμε εξετάσεις σ΄ εσας και όχι στον καθένα που θέλει να είναι παράγοντας.
Εμείς δεν βρίζουμε. Αν το κάναμε θα μας είχαν σταυρώσει πολλές φορές. Γράφουμε και μπορούμε ν΄ αποδείξουμε την αλήθεια αυτών που γράφουμε. Γιατί λοιπόν τους ενοχλεί η αλήθεια;
Οι κύριοι αυτοί δηλώνουν Χαλκιδάρες και δεν θέλουν να ...
καταλάβουν πως αυτό δεν φτάνει για να είσαι μέλος μιας διοίκησης και πολύ περισσότερο πρόεδρος.
Πρέπει να ξέρεις να διοικείς, πρέπει να βλέπεις και λίγο πέρα από την γέφυρα και πάνω απ΄ όλα να μπορείς να βάζεις και το χέρι στην τσέπη αν χρειασθεί.
Υπάρχει και κάτι ακόμη. Όταν διοικείς μια ομάδα και κάνεις λάθη τα οποία τα πληρώνει η ομάδα, πόσο μπορείς να συνεχίσεις και περισσότερο πόσο θα συνεχίσει να πληρώνει η ομάδα τα δικά σου λάθη;
Ο κ. Τάσος Καρυστινός μπορεί να είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Μπορεί να είναι πολύ καλός στις παρέες και παντού. Έχει αναγνωρίσει ποτέ τα λάθη του;
Είναι χρόνια στην διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 
Ήταν με πρόεδρο τον κ. Ταρνανά και δεν θα ξεχάσω ποτέ τις ανακοινώσεις εναντίον του κ. Παπακωνσταντίνου και της ΕΠΣΕ. Ο κ. Ταρνανάς παραιτήθηκε και το τι ακολούθησε το γνωρίζουν και οι πέτρες. Ο κ. Καρυστινός βρέθηκε πρόεδρος της ομάδας και άδειασε τον κ. Ταρνανά στα πάντα. Αυτά τα έλεγε ο κ. Ταρνανάς και δεν θα αρνηθεί να τα επαναλάβει και τώρα.
Ξέρουμε όλοι τι έγινε στις εκλογές της ΕΠΣΕ και ποια ήταν η θέση του κ. Καρυστινού απέναντι στον κ. Ταρνανά. Στην συνέχεια ο κ. Καρυστινός έδωσε την ομάδα στον κ. Κοτσάτο, αν και είχε πλήρη ενημέρωση για το τι θα συνέβαινε και ο κ. Κοτσάτος "βόλτα με το τρενάκι" ήθελε να κάνει στην Χαλκίδα αφου για τον ένα ή τον άλλο λόγο, δεν του έφταναν τα χρήματα για κάτι παραπάνω.
Στην συνέχεια άνοιξε πάλι η όρεξη κάποιων να ξαναπάρουν την ομάδα στα χέρια τους, αφού ήδη ο Τόλιας και όχι ο Κοτσάτος είχε πληρώσει τα χρέη που είχε αφήσει η διοίκηση Καρυστινού. Αυτό είναι αλήθεια και δεν θέλω ν΄ ακούω μαλακίες. Κύριε Καρυστινέ  την ώρα που διώξατε τον Τόλια οι ποδοσφαιριστές είχαν πάρει τα 2/3 των χρημάτων τους!!!! Το τι πήραν από εκείνη την ώρα και μετά θα μας το πείτε εσείς. Πάμε τώρα παρακάτω.
Θα μας πείτε το από πότε και γιατί καταλάβατε πως μπορούσατε να συνεργαστείτε και πάλι με τον κ. Ταρνανά και τους αδερφούς Λινάρδου;
Δεν θέλω να γράψω περισσότερα κύριε Καρυστινέ. Θα επαναλάβω πως δεν σας κατηγορώ ως άνθρωπο ή επιχειρηματία. Πρέπει να παραδεχτείτε πως διοικητικά δεν μπορείτε.
Δεν ζητάμε να σταματήσετε να μας βρίζετε. Καλά κάνετε και κάποια στιγμή θα καταλάβετε το λάθος σας. Το έχουμε δει το έργο αυτό κι άλλη φορά. 
Ζητάμε να μας πείτε, τι συμβαίνει και πάτε όπου φυσάει ο άνεμος.
Το ρωτάμε γιατί κάνετε συνεργάτες πάντα, αυτούς που κατηγορούσατε...