Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Πέρασε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με την ομάδα του ΛΗΛΑ να μην έχει διοίκηση και τα πάντα να είναι στον αέρα.
Δυστυχώς η περιπέτεια αυτής της ομάδας δεν έχει τέλος και ίσως θα πρέπει να θυμίσουμε σε όλους αυτά που γράφαμε το Καλοκαίρι του 2015 και για τα οποία ακούσαμε πάρα πολλά.
Το τι έλεγαν εναντίον μας οι άνθρωποι οι οποίοι ήθελαν ν΄ αναλάβουν τον ΛΗΛΑ και τελικά τον ανέλαβαν, δεν θέλουμε να τα επαναλάβουμε, αλλά τους ...
καλούμε να τα θυμηθούν για να διαπιστώσουν πως το αποτέλεσμα μας δικαίωσε πλήρως. Εκλέχθηκαν για 2 χρόνια, αλλά άντεξαν μέχρι λίγο πριν τα Χριστούγεννα και κατέληξαν να μην λένε καλημέρα μεταξύ τους και φυσικά να λέει ο ένας τα χειρότερα για τον άλλον.
Δυστυχώς οδήγησαν τον ΛΗΛΑ στο πουθενά. Θα ήταν καλύτερο το να υποβιβασθεί η ομάδα αγωνιστικά στην Β΄ κατηγορία, παρά να φτάσει στην πλήρη απαξίωση.
Το τι συνέβη το γνωρίζουν οι ίδιοι.
Το ποιός έχει δίκιο και ποιος άδικο δεν ενδιαφέρει κανέναν.
Ανέλαβαν να διοικήσουν τον ΛΗΛΑ και απέτυχαν. Όλοι μαζί τον ανέλαβαν, όλοι μαζί απέτυχαν.
Πετυχημένος δεν είναι αυτός που βάζει χρήματα, αλλά αυτός που ξέρει να διοικεί.
Τα άτομα που αποτελούσαν το ΔΣ του ΛΗΛΑ Βασιλικού, δημιούργησαν παρέες μέσα στο ΔΣ και προσπάθησαν ώστε η μία παρέα να πετάξει έξω την άλλη. Ούτε αυτό δεν κατάφεραν. Οι παρέες επιβίωσαν, αλλά σκότωσαν τον ΛΗΛΑ.
Και τώρα τι θα γίνει;
Θα περιμένουμε ίσως να εμφανισθεί κάπου το φιλότιμο και να βρεθούν κάποιοι άνθρωποι ν΄ αναλάβουν τον ΛΗΛΑ. Είναι δύσκολο αυτό γιατί αυτές οι παρέες που δημιουργήθηκαν, έχουν τον τρόπο ν΄ απογοητεύουν όσους θέλουν να βοηθήσουν.