Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Το EUROBASKET

Στην Χαλκίδα είχαμε το Eurobasket των μικρών και η Ελληνική ομάδα ανέβηκε στην Α΄ Κατηγορία.
Μπορεί να λένε πολλά και διάφορα οι αρμόδιοι του Δήμου, αλλά σίγουρα τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την όλη διοργάνωση, θα λείψουν από την Χαλκίδα και την καθημερινότητά της.
Τα γράφουμε τώρα που τελείωσαν όλα και τώρα που θα πρέπει να βρεθούν χρήματα για να συντηρηθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Χαλκιδέων.
Καλές οι δεξιώσεις, καλές οι συνεντεύξεις τύπου, καλές οι φωτογραφίσεις και...
όλα αυτά τα βαρύγδουπα, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.
Η αξία μια διοργάνωσης φαίνεται από το ενδιαφέρουν που δείχνουν τα μεγάλα ΜΜΕ, αλλά και τα τοπικά. Είναι τραγικό να μιλάς για μεγάλο γεγονός και να πρέπει να πληρώσεις για να το καλύψει ένας τηλεοπτικός σταθμός έστω και τοπικός.
Δυστυχώς η Χαλκίδα δεν προβλήθηκε όπως κάποιοι περίμεναν. Ακόμη και αυτή η ΕΡΤ αγγαρεία έκανε!!! Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη. Αυτή την διοργάνωση ενός πρωταθλήματος μπάσκετ μικρής κατηγορίας, καμιά πόλη δεν την ήθελε και έτσι ο κ. Βασιλακόπουλος, βρήκε την άκρη με τον φίλο του δήμαρχο κ. Παγώνη. 
Τώρα ότι έγινε έγινε. Πάμε τώρα στην πραγματικότητα. Πάμε βόλτα στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Εύβοιας, για να δούμε αν εκεί που δεν υπάρχουν τα φώτα της δημοσιότητας και η πασαρέλα για να βάζουν κάποιες κυρίες τις τουαλέτες τους και να κόβουν βόλτες για να τις φωτογραφίζουν, θα τρέξει ο δήμος να κάνει κάτι, αφού έχουν τα μαύρα τους τα χάλια..
Το πόσα χρήματα δαπανήθηκαν από τον Δήμο και πόσα πλήρωσαν διάφοροι επιχειρηματίες, το αφήνουμε στην άκρη, αφού θα το αναλύσουν άλλοι.
Είναι πολλά τα λεφτά.