Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

Μάγκες, πείτε όσα θέλετε αλλά να ξέρετε πως αν όλα πάνε στραβά με την ομάδα, το αύριο θα είναι πολύ δύσκολο και κανείς δεν θα εγγυηθει το μέλλον της.
Διαβάζουμε διάφορα για τη σημερινή διοίκηση και κάποιοι μας στέλνουν και μηνύματα πως υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες με τις πληρωμές ποδοσφαιριστών κλπ. Δεν γνωρίζουμε κάτι και δεν μας απασχολεί το θέμα. Αγωνιστικά η ομάδα στάθηκε καλά και θα ζητήσουμε πληροφορίες για τα υπόλοιπα. Το γιατί κάποιοι τα ξέρουν και δεν τα γράφουν,...
δεν μας αφορά.
Αυτά τα είχαμε γράψει από τότε που ανέλαβε η νέα διοίκηση. Τότε ο κ. Στούπας δεν μας πίστεψε. Ξέραμε πως θα ήταν σχεδόν μόνος του, αν εμπιστευόταν τις τύχες της ομάδας σε κάποιους οι οποίοι όταν είναι στα πράγματα λειτουργούν ως ''φράχτες'' και εμποδίζουν με την παρουσία τους τους φιλάθλους να έρθουν κοντά στην ομάδα.
Κύριε Στούπα, ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ είναι ομάδα του νομού, με την προυπόθεση πως θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα μπορούν να προσελκύσουν κόσμο στο γήπεδο. Τρόπος υπάρχει, αρκεί από μόνοι τους να πάνε στην άκρη. Μείνετε στην ομάδα, έχοντας δίπλα σας ανθρώπους που ξέρουν και μπορούν.