Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Άποψή μας

Τα μεγάλα λόγια δεν φτάνουν για να δημιουργήσεις μια καλή ομάδα και να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Τέτοια μεγάλα λόγια και τέτοιες ανόδους είχαμε και στο πρόσφατο παρελθόν με τα γνωστά αποτελέσματα.
Φίλες και φίλοι, κάποιοι σκορπούν χρήμα και φουσκώνουν από υπερηφάνεια μετά από κάποιο αποτέλεσμα, αλλά διαπιστώνουν στην συνέχεια πως για να πετάξει κάποιος θα χρειασθεί φτερά και όχι πούπουλα.
Από πούπουλα χορτάσαμε και ας το καταλάβουν ΟΛΟΙ.
Για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα, θα πρέπει να έχεις βάλει τις βάσεις και να μην...
είσαι ασανσέρ. Να μην είσαι δηλαδή μία στα πάνω σου και μία στα κάτω σου.
Καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε για μεταγραφές από το πάνω ράφι. 
Σιγά τα καλτσόν.
Ποδοσφαιριστές που δεν μπόρεσαν να σταθούν στο πάνω ράφι, βρέθηκαν στο τοπικό κι εμείς τους παρουσιάζουμε ως κάτι μαγικό.
Κύριοι, όλες οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας έχουν ποδοσφαιριστές ταλέντα, αλλά δυστυχώς κάποιοι παράγοντες προτιμούν την "αγορά'  άλλων κουρασμένων και συγχωρέστε με αποτυχημένων στις παραπάνω κατηγορίες.
Συγνώμη και πάλι, αλλά αν γράψω παραδείγματα θα θυμώσουν πολλοί.
Από την ΑΕΚ Χαλκίδας έφυγαν πολλοί και οι ΑΕΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αμφιβάλλει κανείς;
Παίρνει ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ 2 - 3 έμπειρους ποδοσφαιριστές και ψάχνει για βαθμούς, ενώ η ΚΑΣΤΕΛΛΑ που έχει νεαρούς έφτασε στους 11 βαθμούς.
Φορτώνει ο ΛΗΛΑΣ το ρόστερ του με στόχο το πρωτάθλημα, ας μην κρυβόμαστε, αλλά στο επόμενο πρωτάθλημα θα πρέπει να πληρώσει πάλι για να έχει όλους αυτούς ή άλλους ποδοσφαιριστές. Θα φτάσει για μια ακόμη φορά στις 45.000 - 50.000 ευρώ, προφανώς γιατί δεν μπορούν να δημιουργήσουν μια ομάδα με παιδιά από τις υποδομές. Είναι ο εγωισμός των διοικούντων και φυσικά τα θέλω των προπονητών, οι οποίοι θέλουν έτοιμους ποδοσφαιριστές, γιατί ή δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ετοιμάσουν ποδοσφαιριστές.
Συγνώμη και πάλι, αλλά το ντους γι΄ αυτές τις πρακτικές, θα είναι μια ζεστό και μία κρύο.