Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καλά έκαναν και έδωσαν στην δημοσιότητα μια ανακοίνωση για τους παράγοντες των ομάδων οι διαιτητές, αλλά μάλλον κάτι ξέχασαν......
Κύριοι να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και όχι με υπονοούμενα.
Κάθε παράγοντας και γενικώς κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του, όταν είναι στην κερκίδα. Κρίνει τις αποφάσεις του διαιτητή κατά την δική του άποψη. Ποιος νόμος και κανονισμός το απαγορεύει αυτό;
Αν οι διαιτητές και οι εκπαιδευτές τους, έκαναν σωστά την....
δουλειά τους και δεν έκαναν συμβιβασμούς τότε δεν θα είχαμε παρατράγουδα.
Καθαρές κουβέντες λοιπόν κύριοι κι εμείς θα γράψουμε ονόματα, γιατί δεν έχουμε λόγους να τους βάλουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Η ανακοίνωσή σας έχει να κάνει με τον αγώνα ΔΡΟΣΙΑ - ΒΑΤΩΝΤΑΣ  0 - 2 και τα όσα άκουσαν ο κ. Πριόνας και ο κ. Βελέντζας από τον κ. Στέλιο Χαρλαβάνη.
Για πείτε μας το γιατί ο κ. Χαρλαβάνης ήταν στον αγωνιστικό χώρο;
Δεν ήταν στο φύλλο αγώνα, άρα κάποιος του επέτρεψε να είναι εκεί.
Κύριοι, η ευθύνη ανήκει στον παρατηρητή του αγώνα και φυσικά στους διαιτητές, οι οποίοι ξέρουν να ελέγχουν τις διαπιστεύσεις των ανθρώπων της ενημέρωσης, αλλά να κλείνουν τα μάτια για άλλους.
Κύριοι, δικά σας τα λάθη. 
Για πείτε μας, τον λόγο που δεν αποβλήθηκε ο κ. Χαρλαβάνης, έστω όταν έκανε μαθήματα στους διαιτητές; Τι θα γινόταν αν αυτό το έκανε κάποιος άλλος; 
Διορθώστε τα λοιπόν γιατί δεν φταίνε για όλα οι άλλοι.
Στο χώρο μέσα από την περίφραξη του κάθε γηπέδου, έχουν δικαίωμα να είναι μόνο όσοι έχουν διαπίστευση και όσοι είναι στο φύλλο αγώνα.
Κύριοι του Συνδέσμου και της Επιτροπής ορισμού διαιτητών, πάμε από την αρχή και προσέξτε γιατί μάλλον φταίνε και οι εκπαιδευτές οι οποίοι δεν μπορούν να "μάθουν" τα βασικά στους διαιτητές!!!
Αν θέλετε μπορούμε να σας αποδείξουμε όλα αυτά, όπως κάναμε στο παρελθόν και δυστυχώς τότε επιλέξατε την σιωπή.