Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Καλημέρα

Σήμερα έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου και φυσικά παίζει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο γήπεδο του Βασιλικού με αντίπαλο τον ΦΩΣΤΗΡΑ. Δύσκολος αγώνας, αλλά τα παιδιά του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να παίξουν χωρίς άγχος και όλα θα πάνε καλά. Οι κερκίδες του γηπέδου Βασιλικού πρέπει να γεμίσουν και οι φίλαθλοι να βοηθήσουν με το χειροκρότημα και την πίεση στους αντιπάλους. Όχι με ύβρεις αλλά με συνθήματα υπέρ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
ΥΠΟΜΟΝΗ μέχρι...
και το τελευταίο λεπτό.
Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ παίζει εκτός έδρας με τον ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ο οποίος είναι στην 1η θέση με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ.  Δύσκολη αποστολή, αλλά κάποια στιγμή η ομάδα θα βγάλει τον καλό της εαυτό και θα της χαμογελάσει και λίγο η τύχη.
Στα τοπικά είχαμε μεγάλη νίκη της ΑΡΤΑΚΗΣ επί της ΑΕΚ και έτσι έχουμε στην πρώτη θέση την ΑΡΤΑΚΗ και στην δεύτερη την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ.
Σήμερα τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Για την Β΄ Κατηγορία, μεγάλη η νίκη της νεοφώτιστης ομάδας των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ επί της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΥΡΙΠΟΥ και την χαρήκαμε γιατί θέλαμε να δούμε το χαμόγελο του προπονητή Μάριου Πριόνα. Συγχαρητήρια.
Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΜΗΣ δεν τα κατάφερε στο ΛΑΥΡΙΟ αλλά δεν πειράζει. Ήταν η πρώτη αγωνιστική και ίσως αυτή η ήττα οδηγήσει τους αρμόδιους να μην υποτιμούν κανέναν αντίπαλο.