Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2 - 0

Συγχαρητήρια στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για την νίκη του επί του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ και να ευχηθούμε καλή συνέχεια.
Κύριοι θα πρέπει να μην ξεχνάτε πως το τρένο για μια ακόμη χρονιά χάθηκε και θα χαθεί και την επόμενη και το γράφουμε όχι γιατί θέλουμε να απογοητεύσουμε την διοίκηση, αλλά επειδή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα βρεθεί και πάλι σε δύσκολη θέση, αφού η κάθε νέα διοίκηση, αντί να δει το αύριο προσπαθεί με τον τρόπο της να ρίξει ευθύνες στο χθες.
Κύριοι, δεν οδηγεί πουθενά αυτό. Ξέρατε τι θα βρείτε, όπως ήξεραν και οι προηγούμενοι, όπως και οι προ προηγούμενοι και πάει λέγοντας.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι μια ομαδούλα της γειτονιάς και...
αυτό πρέπει να το σεβαστούν όλοι.
Αν πάμε στις συγκρίσεις τότε "οι σφαλιάρες" θα είναι πολλές και αυτό δεν εξυπηρετεί την ομάδα.
Όλοι προσπαθούν κάτι να κάνουν, αλλά κάτι δεν κάνουν καλά και απογοητεύουν κι αυτούς τους λίγους οι οποίοι πάνε ακόμη στο γήπεδο.
Τι άραγε να συγκρίνουμε; 
Τον κ. Στούπα με τον κ. Ελευθεριάδη; Ζήτησε κάτι τέτοιο ο πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Δεν γίνονται τέτοιες συγκρίσεις κύριοι. Αυτά είναι γι΄ αυτούς που θέλουν να χαϊδέψουν τ΄ αυτιά του κ. Ελευθεριάδη ή του κυρίου Στούπα.
Τι παρέλαβε λένε ο κ. Ελευθεριάδης!!!
Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παρέλαβε κύριοι με όλο το ειδικό βάρος που αυτός κουβαλάει.
Δεν τον πίεσε κανείς. Ήθελε και τον παρέλαβε. Αν δεν ήταν ο κ. Ελευθεριάδης θα ήταν κάποιος άλλος.
Αν θέλετε να το χοντρύνουμε πολύ, τότε να ρωτήσουμε κι εμείς τι παρέλαβαν αυτοί που συνεχίζουν στην ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, από αυτούς που την άφησαν και πήγαν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Συγνώμη δηλαδή, αλλά να γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Προτρέπουν κάποιοι τον κ. Ελευθεριάδη να δώσει συνέντευξη τύπου και να τα πει όλα!!!!!
Αν γράψουμε εμείς πως πρέπει να δώσει συνέντευξη τύπου ο κ. Χνάρης για την ΑΕΚ Χαλκίδας και να τα πει όλα, θα γίνουμε κακοί;
Πρόεδρε κύριε Ελευθεριάδη, δεν θέλουμε να κάνουμε τον συμβουλάτορα, αφού τέτοιους έχεις πολλούς και οι οποίοι είναι και απρόσκλητοι, αν δεν κάνω λάθος, αλλά ας σταματήσουν μέχρι εδώ αυτά τα παρατράγουδα, γιατί προσφέρουν κακές υπηρεσίες στην ομάδα.
Κύριε πρόεδρε, εμείς είμαστε οι κακοί και όπως λένε τα παπαγαλάκια, γράφουμε όσα γράφουμε γιατί "δεν τα πήραμε". Αλήθεια "πόσα πήρανε" οι καλοί οι οποίοι γράφουν τα δικά τους;
Κύριε Ελευθεριάδη, αφήστε μας εμάς στην άκρη. Κοιτάξτε αυτούς που έχετε δίπλα σας, γιατί σας κάνουν ζημιά και το χειρότερο, κάνουν ζημιά στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.