Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Καλημέρα ΛΗΛΑ

Κύριοι, πιστεύω πως πρέπει να μιλήσουμε καθαρά και χωρίς μάσκες.
Δεν είναι αυτός ο ΛΗΛΑΣ που όλοι θέλουμε.
Κάτι δεν πήγε καλά. 
Κάτι χάλασε και η ομάδα δεν έχει καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα.
Συγνώμη, αλλά δεν ήταν αυτός ο στόχος της διοίκησης.
Στόχος ήταν να προωθηθούν νέα παιδιά στην ομάδα, αφού φέτος ήταν μια καλή ευκαιρία και τα επόμενα χρόνια να υπάρχει πάντα ένας κορμός με παιδιά από την περιοχή.
Αυτός ο στόχος, για κάποιους λόγους, άλλαξε πολύ νωρίς και η ...
ομάδα άρχισε "να νοικιάζει" ποδοσφαιριστές για ένα χρόνο.
Προφανώς είχαν στόχο για ψηλά.
Απομακρύνθηκαν ποδοσφαιριστές από την ομάδα, για διάφορους λόγους, δεν επέστρεψαν στην ομάδα κάποιοι άλλοι που έπρεπε να επιστρέψουν και αυτοί που ήρθαν στην ομάδα, δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να αποδείξουν πως μπορούν να υπηρετήσουν την φανέλα του ΛΗΛΑ και να οδηγήσουν την ομάδα στο στόχο της διοίκησης και του προπονητή.
Δεν θα γράψουμε ονόματα, γιατί θα σεβαστούμε τον προπονητή κύριο Λύκο, ο οποίος μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 είπε να μην ρίχνουμε ευθύνες στους ποδοσφαιριστές.
Κύριε Λύκο, δεν παίζουν μπάλα οι φίλαθλοι ή οι διοικούντες.
Κάποιοι έχουν ευθύνες, όχι για τα μη θετικά αποτελέσματα, αλλά για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας.
Όσοι είχαμε την άποψη πως η ομάδα θα πρέπει να δημιουργήσει έναν κορμό με δικούς της ποδοσφαιριστές, έχουμε δικαίωμα να λέμε πως δεν χρειαζόταν τόσες μεταγραφές και μάλιστα ακριβές, για να παραμείνει απλά στην κατηγορία. Συγνώμη δηλαδή, αλλά επιτρέψτε μας να γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Στη ΔΡΟΣΙΑ θα μπορούσε η ομάδα να είχε χάσει με μεγαλύτερο σκορ και να διασυρθεί.
Με την ΑΡΤΑΚΗ θα μπορούσε στο Α΄ Ημίχρονο να είχε έρθει η πανωλεθρία.
Με την ΕΡΕΤΡΙΑ θα μπορούσε να είχαμε ένα 0 - 3 ή 0 - 4 στο Α΄ ημίχρονο και να γίνει η ομάδα ρεζίλι. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξυπνήσουμε όλοι και να βρούμε τι φταίει;
Συγνώμη δηλαδή, αλλά κάποιοι δεν μπορούμε να βλέπουμε ποδοσφαιριστές από το Βασιλικό και την περιοχή στην κερκίδα ή σε άλλες ομάδες, επειδή στην θέση τους ήρθαν κάποιοι καλοπληρωμένοι για να κάνουν την διαφορά και την έκαναν "προς τα κάτω".
Εμείς δεν χαϊδεύουμε αυτιά και δεν ήμασταν ποτέ με τις βεντέτες. Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η αλήθεια κύριοι.