Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Καλημέρα κ. Παπακωνσταντίνου

Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, θα πρέπει να σας στενοχωρήσουμε και σήμερα, γιατί κάποια πράγματα έχουν και τα όριά τους.
Ξέρουμε ποιες είναι οι οδηγίες και οι εντολές στους διαιτητές, για το ποιοι μένουν εντός αγωνιστικού χώρου και ποιοι όχι και σε ποιο σημείο του γηπέδου.
Κύριε πρόεδρε, εμείς ξέρετε δεν δημιουργούμε προβλήματα και θέλουμε να είμαστε τυπικοί.
Σε καμία περίπτωση όμως, δεν δεχόμαστε την άνιση μεταχείριση από τον οποιονδήποτε, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, όση εξουσία κι αν του δίνει η σφυρίχτρα του.
Θέλουμε ειλικρινά για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε την ομάδα της ΔΡΟΣΙΑΣ για την άψογη συμπεριφορά και την εξυπηρέτηση που παρέχει και στους ανθρώπους ...
της ενημέρωσης.
Κύριε πρόεδρε, δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την στάση του διαιτητή. 
Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο, αλλά ο ίδιος σε καμία περίπτωση δεν σεβάστηκε τους κανονισμούς και τις εντολές, γιατί απ΄ ότι φαίνεται είναι γεννημένος για να σπάει... τα νεύρα.
Εμάς δεν μας ενόχλησε η στάση του, γιατί έχουμε γράψει την άποψή μας και αυτό το γνωρίζει ο ίδιος, αλλά και όλοι οι αναγνώστες μας. Αλήθεια, η στάση του δεν ενοχλεί την ΕΠΣΕ; Είναι δυνατόν να σας "ξεβρακώνει" πραγματικά, να εφαρμόζει δικούς του κανόνες κι εσείς να το ξεπερνάτε;
Κύριε πρόεδρε, δεν θα μείνουμε στα σφυρίγματα που είχε, ούτε στο αν λίγο ήθελε να τινάξει στον αέρα τον αγώνα. Αυτό ας το κρίνει ο κάθε αρμόδιος της διαιτησίας και της ΕΠΣΕ.
Σας καλούμε να δείτε τις φωτογραφίες, από τον αγώνα και να μας πείτε αν συμφωνείτε, με τα δύο μέτρα και δύο σταθμά του κυρίου Παπακυριάκου. Εμείς δεν θυμώσαμε, γιατί ξέρουμε τους κανόνες και τους τηρούμε. Εσείς τι λέτε;