Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο  καθένας έχει την άποψή του κι εμείς την δική μας. Ακούμε με προσοχή τις απόψεις των άλλων και θέλουμε να πιστεύουμε πως μας δίνουν το δικαίωμα να θέλουμε να προσέξουν και την δική μας και στο τέλος θα κριθούμε όλοι.
Είναι φανερό πως η μόνη ομάδα, που από την αρχή μέχρι και σήμερα είχε και έχει στόχο το πρωτάθλημα, ήταν ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ. Φυσικά υπήρχε και η ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, αλλά εκεί το ''ερχόμαστε'' έγινε...
''φεύγουμε'', οπότε δεν το συζητάμε. Η ΑΡΤΑΚΗ δεν ξεκίνησε έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΕΡΕΤΡΙΑ ούτε ως σκέψη δεν το είχε στο μυαλό της, ούτε φυσικά η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ ή ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ.  Ο ΛΗΛΑΣ κάποια στιγμή το πίστεψε  και φαίνεται πως θέλει να το προσπαθήσει αφού οι μεταγραφικές κινήσεις αυτό μας έδειξαν.
Ας μη γελιόμαστε όμως. ΑΡΤΑΚΗ και ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ θα πάνε μέχρι τέλος, γιατί το θέλουν, και η ΕΡΕΤΡΙΑ αλλά  και ο ΛΗΛΑΣ θα το τρέξουν κι αν τους κάτσει, τους κάθισε.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θέλει ενίσχυση η ΑΡΤΑΚΗ για να πετύχει τον στόχο της και δεν ξέρουμε αν έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές. Από την άλλη ο ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ έχει καλό ρόστερ αλλά του λείπε το ''ΘΕΛΩΝ και ΜΠΟΡΩ''. Δεν θα το καταλάβουν αλλά δεν πειράζει. Εμείς το γράφουμε.