Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Καλημέρα

Ας αφιερώσουμε την καλημέρα αυτή σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος, δεν ξέρουμε γιατί, έβρισε χθες στο γήπεδο της Αρτάκης τον κ. Βασίλη Χατζή ο οποίος κάλυπτε τον αγώνα για το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1. ''Θα σε γ....... κι εσένα και τον άλλο. Μ.......α''. Αυτή ήταν η φράση του πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια.
Φαίνεται πως ο κ. Χρήστος Ανέστης, κατεβαίνοντας από τον βορρά, θέλησε να φέρει και το άλλο ήθος ή να επιβάλλει τον δικό του τρόπο. Δεν μας παραξενεύει καθόλου η συμπεριφορά του αφού ο ίδιος, και όχι μόνο, ήταν σε αυτούς που είχαν περιποιηθεί...
στο προηγούμενο πρωτάθλημα τον σημερινό προπονητή του κ. Λύκο, όταν αυτός ήταν προπονητής του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ και πήγε ως αντίπαλος στην ΙΣΤΙΑΙΑ.
Κύριε Ανέστη Χρήστο, προφανώς έχετε απωθημένα. Καλά κάνετε. Αν όμως είστε ποδοσφαιριστής και όχι τραμπούκος, καλά θα κάνετε '' να πάρετε'' μια στροφή από το αλλιώς, γιατί έτσι όπως το πάτε ''θα τρακάρετε''.
Για να δούμε την αντίδραση της διοίκησης της ΑΡΤΑΚΗΣ αλλά και του προπονητή κ. Λύκου.
Από τον κ. Χρήστο Ανέστη δεν περιμένουμε κάτι αφού κάποιοι δεν αλλάζουν με τίποτα. Κύριε Ανέστη, να ξέρετε πως εμείς δεν σας ενοχλήσαμε. Αν όμως το τραβάει ο οργανισμός σας, ζητήστε το.