Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ πέρασε και από το ΑΥΛΩΝΑΡΙ χωρίς απώλειες και όλοι ψάχνουν την ομάδα που θα του κόψει βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ. Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ ξέρει πως πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα, για να μην κινδυνεύσει.
Η ΑΡΤΑΚΗ πήρε την νίκη μέσα στην ΔΡΟΣΙΑ και ακολουθεί τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ, αλλά η ΔΡΟΣΙΑ άρχισε να έχει μια ζάλη και όλα δείχνουν πως θα ταλαιπωρηθεί και πάλι μέχρι να εξασφαλίσει την παραμονή. Η ΑΡΤΑΚΗ την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΕΡΕΤΡΙΑ και....
η ΔΡΟΣΙΑ τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ.
Η ΑΕΚ Χαλκίδας λύγισε μπροστά στην ανωτερότητα του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και βρέθηκε να χάνει με 0 - 2 στα πρώτα λεπτά του αγώνα!!  Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πήρε μία ακόμη νίκη και φυσικά περιμένει και τον τελικό κυπέλλου. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ πάει Τριάδα και ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα υποδεχθεί τον ΒΑΤΩΝΤΑ.
Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ στο 90΄ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με αντίπαλο τον ΛΗΛΑ, αν και ήταν καλύτερη και έχασε ευκαιρίες ακόμη και πέναλτι. Δεν πιστεύουμε πως η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ θα κινδυνεύσει αφού καταφέρνει και παίρνει βαθμούς. Ο ΛΗΛΑΣ μπορεί να έχει το βάρος του ονόματος, αλλά δεν έπεισε για μια ακόμη φορά. Την επόμενη αγωνιστική η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ παίζει εκτός με τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ και ο ΛΗΛΑΣ εντός με την ΚΑΣΤΕΛΛΑ.
Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς μ΄ ένα γκολ το οποίο είχε την σφραγίδα του ΟΡΦΕΑ ΖΗΣΗ ο οποίος κυριολεκτικά ζωγράφισε στην φάση του γκολ. Η ΑΥΛΙΔΑ είχε στην αποστολή 15 ποδοσφαιριστές και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 24΄ ν΄ ανοίξει το σκορ, αλλά ο Κηρόπουλος είπε όχι στον Ελευθερίου. Την επόμενη αγωνιστική, η ΚΑΣΤΕΛΛΑ πάει Βασιλικό και η ΑΥΛΙΔΑ πάει Γυμνού.