Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Λυπάμαι...

Πατέρας παιδιού, το οποίο είναι στα Τμήματα Υποδομών του ΛΗΛΑ Βασιλικού, μας έστειλε μήνυμα με τα παράπονά του.
Αγαπητέ, εμείς ό,τι είχαμε να γράψουμε για την ομάδα το γράψαμε και δεν θα σχολιάζουμε πλέον τίποτα. Θα γράψουμε λοιπόν αυτά που εσείς λέτε και χωρίς να προσθέσουμε κάτι.
Το μήνυμα:
''Έκοψαν χθες(Κυριακή) το απόγευμα στις 19.00, σε αίθουσα του Λυκείου Βασιλικού, οι ακαδημίες του ΛΗΛΑ έκοψαν την βασιλόπιτα. Περίπου 15 παιδιά από τα 70 ήταν εκεί και για τα παιδιά υπήρχαν...
2 κοκακόλες και 2 πορτοκαλάδες. Αυτό ήταν. Ούτε ένα αναμνηστικό για τα παιδιά που θα έβρισκαν το φλουρί. Το μόνο που είπαν οι διοικούντες ήταν το ότι ο τυχερός δεν θα πλήρωνε συνδρομή μέχρι το τέλος της χρονιάς, λες κι αυτό ένοιαζε το παιδί.
Υποσχέθηκαν ότι από το καλοκαίρι θα δώσουν βάση στις ακαδημίες. Αλήθεια, ποιος μας λέει πως ο Πρόεδρος θα είναι και μετά το καλοκαίρι;
Δεν έκαναν ούτε μια αναφορά στον προπονητή. Τραπέζια και γλέντια μόνο για την μεγάλη ομάδα και τις ακαδημίες τις έχουν για εισπρακτικούς λόγους. Ούτε ρούχα, ούτε υλικό, ούτε τίποτα.Έβγαλαν τον χειμώνα με ό,τι είχαν αλλά το 20ευρω το ζητάνε επίμονα. Πέρσι έντυσαν μόνο το ένα τμήμα Παίδων με φόρμα επειδή και καλά είχαν παρουσία στον τελικό, αλλά και οι Παμπαίδες που πήγαν, τίποτα!!!
Η Ακαδημία έχει 70 παιδιά. Πού πάνε τα χρήματα; Στην μεγάλη ομάδα; Οι μικροί δεν ανήκουν στην ομάδα;''.
Κύριοι, αυτό είναι το μήνυμα γονιού, χωρίς εμείς να προσθέσουμε ούτε ''ένα και'.'