Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1

Φίλες και φίλοι αναγνώστες η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για μένα και την οικογένειά μου, αφού κάποιοι επιχείρησαν να δημιουργήσουν θέμα ανάμεσα σε μένα και τον ιδιοκτήτη του ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 κ. Δημήτρη Ζώμα.
Φάνηκε πως όλα έγιναν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν ήταν αλήθεια.
Χρησιμοποιήθηκε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για κάλυψη του πραγματικού λόγου.
Δεν μίλησα και δεν έγραψα τίποτα το Σαββατοκύριακο, επειδή ....
ήθελα "να καθίσει" η σκόνη που σήκωσε το θέμα και με ηρεμία να απαντήσω.
Φίλες και φίλοι "η επιχείρηση" στήθηκε από ανθρώπους οι οποίοι έχουν στόχο την διοίκηση της ΕΠΣΕ και προσωπικά τον κ. Παπακωνσταντίνου.
Φαίνεται πως κάποιοι έξω από την Εύβοια, θέλουν "να τελειώσουν" τον κ. Παπακωνσταντίνου, γιατί τους κάθεται στο στομάχι και βρήκαν ανθρώπους στην Εύβοια οι οποίοι ανέλαβαν να βοηθήσουν.
Δεν θα γράψουμε περισσότερα, γιατί δεν αξίζει τον κόπο.
Λυπούμαστε γιατί σ΄ αυτό το βρώμικο παιχνίδι, μπήκαν και άνθρωποι οι οποίοι παριστάνουν και τον φίλο του κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και άνθρωποι "της πολιτικής".
Αυτό που με ενόχλησε πολύ, είναι το πρόβλημα που δημιούργησαν ανάμεσα σε μένα και τον κ. Δημήτρη Ζώμα και χρειάσθηκε ν΄ αποδείξω, πως στόχος τους ήταν άλλος από αυτά που του έλεγαν.
Ήταν η τελευταία φορά "που έδωσα εξετάσεις".
Να ξέρουν όλοι πως στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 είμαι γιατί το πονάω και γιατί εγώ και η οικογένειά μου, σεβόμαστε τον κ. Ζώμα. Αν οι λόγοι ήταν οικονομικοί, τότε θα είχαμε το μυαλό μας μόνο στο apopsignomi.
Λοιπόν κύριοι, κάντε ότι θέλετε στην συνέχεια.
Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα σας ακολουθήσουμε.
Στηρίζουμε το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1
Στηρίζουμε τον κ. Παπακωνσταντίνου και τους συνεργάτες του.
Στηρίζουμε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, με τον δικό μας τρόπο και με αλήθειες.