Κυριακή 21 Μαΐου 2017

καλημέρα

Καλημέρα και χρόνια πολλά στις στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες.
Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης σήμερα και γιορτάζει η Ελένη η γυναίκα μου και μητέρα των παιδιών μου. Χρόνια πολλά κούκλα μου και να σου δίνει δύναμη ο θεός να φροντίζεις τις κούκλες μας και φυσικά ν΄ αντέχεις κι εμένα, αφού εξ αιτίας μου κάποιοι τετραέξυπνοι ρίχνουν το δηλητήριό τους. Δεν ξέρουν άραγε πως είμαστε μαζί 25 ολόκληρα ....
χρόνια (31/12/1992) και πως τα έχουμε δει όλα;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, οι λασπολόγοι που ανέλαβαν δράση το τελευταίο διάστημα, δεν θ΄ αντιμετωπισθούν όπως αντιμετωπίζαμε προηγούμενες καταστάσεις. Αρκετά παίξαμε άμυνα και αρκετά δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Τώρα το σύστημα άλλαξε και με αλήθειες περάσαμε στο φουλ επίθεση. Θα μιλάμε παντού με ονόματα και θα γράφουμε τα πάντα με ονόματα.
Κάποιοι νομίζουν πως αυτοί είναι οικογενειάρχες και επαγγελματίες και δεν πρέπει "να τους τσαλακώσουμε".
Εμείς τι είμαστε κύριοι;
Τελείωσαν τ΄ αστεία. Εμείς λασπολόγοι και συκοφάντες δεν θα γίνουμε, αλλά θα προστατεύσουμε την δουλειά μας και την οικογένειά μας, από τους λασπολόγους.
Όσοι πιστεύουν πως δεν έχουν ευθύνη για τα όσα κυκλοφόρησαν με την υπογραφή του ΔΣ, έχουν την ευκαιρία να διαχωρίσουν την θέση τους από αυτά τα σχόλια, με δική τους ανακοίνωση. Αν δεν το κάνουν τότε αναλαμβάνουν και τις ευθύνες τους.
Τέλος.