Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν φοβόμαστε να γράψουμε την αλήθεια, ακόμη κι όταν αυτό ζημιώνει την τσέπη μας.
Εμείς γράφουμε την άποψή μας και την ξέρετε όλοι και δεν πάμε στα καφέ και τις ταβέρνες για να τα συζητάμε, ούτε προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κλίκες, για "να τρώμε" προπονητές, προέδρους και παράγοντες, ούτε φυσικά και να χρησιμοποιούμε ανθρώπους, εναντίον άλλων για δικά μας συμφέροντα.
Λένε πολλά για την δική μας άποψη...
για τον προπονητή κύριο Αυλωνίτη.
Ωραίος τρόπος για να βάζεις σε αντιπαράθεση τον προπονητή κι εμάς.
Ο κ. Αυλωνίτης και αυτοί που πραγματικά τον εκτιμούν, ξέρουν την άποψή μας.
Άλλοι είναι αυτοί που τον εκθέτουν και όχι εμείς.
Να ξέρετε πως ένας σωστός προπονητής και ο Αυλωνίτης είναι σωστός, θέλει να μην είναι όλα γλυκανάλατα, αλλά να υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι θα κάνουν ότι κάνουμε εμείς, για να έχει ένα ακόμη όπλο και να πεισμώνει τους ποδοσφαιριστές του!!!
Τώρα μπορούμε να τα λέμε όλα, αφού ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει εξασφαλίσει την 2η θέση.
Καλημέρα κύριε Αυλωνίτη.
Πάμε τώρα στον πρόεδρο κ. Τσαγκάρη, ο οποίος δέχθηκε "ενημερωτική επίθεση" και προσπάθησαν να τον στρέψουν εναντίον μας και να μας φιμώσουν.
Δυστυχώς γι αυτούς το σχέδιο ήταν παιδικό κι από τέτοια σχέδια εμείς δεν μασάμε.
Ευτυχώς που και ο κ. Τσαγκάρης κατάλαβε τι πήγαν να κάνουν κάποιοι και δεν ακολούθησε τις συμβουλές τους.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες εμείς μόνο σ΄ εσάς δίνουμε λογαριασμό και σε κανέναν άλλον και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
Με ψέματα, με συκοφαντίες και λάσπη, δεν θα βγει κερδισμένος ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Οι όποιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα σε πρώην και νυν μέλη του ΔΣ δεν μας αφορούν, αλλά δεν θέλουμε να χρησιμοποιεί κανείς την θέση του στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να λύνει τις διαφορές του.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο πρόεδρος κ. Τσαγκάρης ξέρει τα πάντα και ξέρει πως δεν θέλουμε να πάθει ότι έπαθαν οι προηγούμενοι.
Ο ίδιος θα κάνει τις επιλογές του και θ΄ αποφασίσει αν θα είναι με την αλήθεια και την διαφάνεια, όπως πολλές φορές έχει δηλώσει ή αν θα ακολουθήσει αυτούς που εξυπηρετούν ανθρώπους της πολιτικής σε τοπικό ή Εθνικό επίπεδο και οι οποίοι χρησιμοποιούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Είναι αυτοί που τον θέλουν ακόμη και στο τοπικό πρωτάθλημα, γιατί ξέρουν πως στο επαγγελματικό, δεν θα έχουν θέση.
Από τον κ. Τσαγκάρη λοιπόν περιμένουμε ΜΟΝΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Την αλήθεια για το θέμα Μπαλού, την αλήθεια για την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού την αλήθεια για την διαχείριση εποχής Ελευθεριάδη.
Πρόεδρε κύριε Τσαγκάρη, ξέρετε πως τα ξέρουμε όλα. Θέλουμε όμως να τα ξέρει κι ο κόσμος, για να διαπιστώσουν ΟΛΟΙ, το ποιοι είναι αυτοί που έχουν άλλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους.