Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ  1 - 0
Κέρδισε η ομάδα της Λαμψάκου με 1 - 0 και κέρδισε ταυτόχρονα και την παραμονή της στην Α΄Κατηγορία της Εύβοιας μία αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ  ναι μεν έχασε τον αγώνα, αλλά δεν χάνει την τιμητική 3η θέση στην βαθμολογία.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΛΗΛΑΣ  4 - 1
Ο πρωταθλητής ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ κέρδισε και τον ΛΗΛΑ και έχει ....
έναν ακόμη αγώνα και μάλιστα στην έδρα του, για να κάνει τον γύρο του θριάμβου και να πάει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Ο ΛΗΛΑΣ για μία ακόμη αγωνιστική δεν κέρδισε και δυστυχώς είναι στην 10η θέση μαζί με τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ και μόλις 4 βαθμούς πάνω από την θέση υποβιβασμού.

ΑΡΤΑΚΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ  2 - 2
Χωρίς νίκη για μία ακόμη αγωνιστική η ΑΡΤΑΚΗ και μάλιστα στην έδρα της. Τι να γράψουμε γι΄ αυτή την ομάδα; Προσπαθεί να κρατήσει την 4η θέση για να σώσει τα προσχήματα, αλλά το Σάββατο θα πάει ν΄ αντιμετωπίσει τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ κι αν χάσει θα χάσει και την 4η θέση, αφού κάποια από τις ομάδες που την κυνηγούν (ΑΕΚ Χ. και ΑΥΛΙΔΑ) μπορεί να την φτάσει.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ πέτυχε όλους τους στόχους του, αφού παρέμεινε στην κατηγορία και κατέκτησε και το κύπελλο Εύβοιας. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει στο μυαλό του την επόμενη χρονιά και απλά περιμένει την λήξη του πρωταθλήματος.

ΔΡΟΣΙΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ  4 - 3
Χορταστικό σε γκολ παιχνίδι και η ΔΡΟΣΙΑ έκανε το 3 στα 3 και θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική για να μάθει αν θα παραμείνει ή όχι στην κατηγορία. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΔΡΟΣΙΑ η οποία τις τελευταίες 5 - 6 αγωνιστικές πάτησε γκάζι, αλλά ατύχησε στις προηγούμενες 24 αγωνιστικές να κυκλοφορεί με λάθος τρόπο.
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ δεν έχει κανένα άγχος αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή, εκεί που όλοι τον είχαν ξεγράψει. Αυτή η ομάδα έχει ψυχή και έχει ανθρώπους που την αγαπούν και ποδοσφαιριστές που τιμούν την φανέλα.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΒΑΤΩΝΤΑΣ  2 - 3
Φαίνεται πως η ομάδα του ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, έχει τάσεις αυτοκτονίας. Με δύο ήττες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ήρθε σε σημείο να θέλει νίκη μέσα στην ΑΥΛΙΔΑ για να παραμείνει στην κατηγορία. 
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ εξασφάλισε την παραμονή του και την τελευταία αγωνιστική, απλά θα θελήσει να κάνει ένα βήμα για να ανέβει βαθμολογικά κάποια θέση, αφού μπορεί να τερματίσει και 5ος!!!!!

ΕΡΕΤΡΙΑ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ  4 - 0
Η ΕΡΕΤΡΙΑ τερματίζει στην 2η  θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, έχοντας μόνο 3 νίκες στην έδρα της και 1 ήττα εκτός έδρας!!!! Δημιουργήθηκε μια καλή ομάδα και ευχόμαστε αυτή η προσπάθεια να συνεχισθεί.
Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ το προσπάθησε, αλλά δεν είχε καλές τελικές προσπάθειες και έτσι φτάσαμε σ΄ αυτό το 4 - 0.

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ - ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  2 - 2
Σε δύσκολη θέση η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, η οποία για να έχει ήσυχο το κεφάλι της και να μην έχει το αυτί της στο γήπεδο των Ψαχνών και της Αυλίδας, θα πρέπει να κερδίσει τον ΒΑΑΤΩΝΤΑ μέσα στην έδρα του.
Η ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ όχι μόνο δεν κινδυνεύει, αλλά διεκδικεί με προϋποθέσεις την 4η  θέση.
Είχε στόχο το πρωτάθλημα, αλλά ,ε "την μετακόμιση" των περισσοτέρων στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αυτός ο στόχος "πέταξε".