Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-Τα είπαμε....

Κρατάμε τον λόγο μας και είπαμε πολλά χθες στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αποκαλύψαμε πως το δελτίο του Μπαλού είχε εδώ και καιρό που ήθελε ανανέωση και δυστυχώς κάποιοι, "δεν το ήξεραν" και θα μπορούσε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και να χάσει στα χαρτιά αγώνα που κέρδισε στο γήπεδο.
Επειδή κάποιοι τετραέξυπνοι λένε πως εμείς θέλουμε το κακό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αποδείξαμε χθες πως το αντίθετο συμβαίνει. Θα μπορούσαμε εύκολα μ΄ ένα....
τηλεφώνημα στην ομάδα που καιγόταν για βαθμούς, να τους πούμε πως θα τους πάρουν και το θέμα θα τελείωνε εκεί, άσε που θα είχαμε και οικονομικά οφέλη........
Δεν το κάναμε όμως. Δεν το κάναμε, γιατί αυτό θα ήταν χτύπημα πισώπλατο στην ομάδα, αλλά και προσωπικά στον πρόεδρο κύριο Τσαγκάρη, ο οποίος θέλει και φιλοδοξεί να πάει την ομάδα ψηλά.
Ποιοι λοιπόν τετραέξυπνοι, έστησαν το όλο σκηνικό;
Ποιοι ήθελαν να ρεζιλέψουν τον Τσαγκάρη και να τον οδηγήσουν σε παραίτηση;
Συγνώμη κύριοι, αλλά τα ληγμένα πάνε στις χωματερές και δεν είναι δυνατόν να έχει ληγμένα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, μια ομάδα με τόση ιστορία.
Να δούμε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι χρησιμοποιούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κάνουν κλίκες στην ομάδα, για να παίζουν τα δικά τους παιχνίδια.
Στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 κάναμε αναφορά και σε παράγοντες οι οποίοι για παράδειγμα στις 10:00 καταθέτουν στην δικαιοσύνη, εναντίον ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα και στις 11:00 καταθέτουν χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό!!!!!!!!
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, σήμερα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δίνει έναν αγώνα στην έδρα του με αντίπαλο τον ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ. Θέλει νίκη και μόνο νίκη, ώστε να κατακτήσει την 2η θέση και να ελπίζει σε μια αναδιάρθρωση ώστε να βρεθεί στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ. Σήμερα λοιπόν στις 17:00 η ομάδα δεν πρέπει να μείνει μόνη της. Πρέπει το Στάδιο της Χαλκίδας να είναι γεμάτο.
Δεν συμφωνούμε με την πολιτική των προσκλήσεων και των δωρεάν εισιτηρίων που μοιράζουν οι διοικούντες την ομάδα. Κάποιοι πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβουν αυτό.
Κύριοι δεν σας ανήκει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Διαχειριστές είσθε και τίποτα περισσότερο.
Δεν είναι δυνατόν να δίνετε προσκλήσεις σε πρόσωπα που και χρήματα διαθέτουν και "καρέκλες" διαθέτουν γενικώς στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο, φίλοι και συγγενείς αυτών που πληρώνονται από την ομάδα και να πληρώνουν μόνο αυτοί οι οποίοι αγαπούν πραγματικά την ομάδα.
Θα πούμε περισσότερα σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 και σίγουρα θα έχουμε και άλλες αποκαλύψεις.
Μπορεί να κάνουμε λάθος, αλλά πιστεύουμε πως ο Τσαγκάρης έχει γίνει στόχος, αυτών που "έφαγαν" και τον Ελευθεριάδη. 
Χρησιμοποίησαν τον Τσαγκάρη, αλλά φαίνεται πως τώρα θέλουν να τον αλλάξουν και έχουν βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό τους.
Για να μην μπλέξουν κάποιοι τα μπούτια τους, καλά θα κάνουν να μην βάζουν εμάς απέναντι στον Τσαγκάρη, αλλά και τον προπονητή Αντώνη Αυλωνίτη.
Μπορεί και οι ίδιοι να έχουν πεισθεί πως εμείς δεν τους θέλουμε στην ομάδα, αλλά τους αποδεικνύουμε καθημερινά πως συμβαίνει το αντίθετο. Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι θέλουν "να τους τελειώσουν".