Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Καλημέρα

Καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε όλες και όλοι.
Δύσκολη μέρα η χθεσινή και πολύ κουραστική, αφού καλύψαμε ραδιοφωνικά τους αγώνες στίβου στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΡΑΪΜΑΚΗ .
Αρχίσαμε στις 14:30 και κλείσαμε στις 22:00. Σχεδόν 8 ώρες συνεχώς στον αέρα.
Ήταν μια καλή εμπειρία και πραγματικά πήραμε το μάθημά μας, αφού ο στίβος είναι σε άλλο επίπεδο και φυσικά το χαμόγελο αθλητών και παραγόντων είναι ....
πλατύ και αυθεντικό.
Μιλήσαμε με μεγάλους αθλητές και οι οποίοι δεν έχουν μάθει να σνομπάρουν, αλλά και με παράγοντες οι οποίοι αγαπούν τον αθλητισμό και ξέρουν να λένε ευχαριστώ.
Από τις 18:00 ήμασταν  σε παράλληλη σύνδεση με το γήπεδο Αυλωναρίου, όπου διεξαγόταν ο τελικός πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣ Εύβοιας ανάμεσα στον ΚΥΖΙΚΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ και την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ. Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια τελείωσε 1 - 1 και στα πέναλτι κέρδισε ο ΚΥΖΙΚΟΣ 6 - 5.
Την ώρα που εκτελούσαν οι ομάδες τα πέναλτι στο στάδιο της Χαλκίδας ήταν η αδελφή του προπονητή του ΚΥΖΙΚΟΥ κ. Μιχάλη Mαύρου  και η οποία προσπαθούσε με κάθε τρόπο να στείλει θετική ενέργεια στην ομάδα του αδερφού της και όταν άκουσε το τελικό αποτέλεσμα ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 σε ζωντανή σύνδεση "έβαλε στη γραμμή" τα αδέρφια και η χαρά και η συγκίνησή τους ήταν μεγάλη.
Ένα θέμα που προέκυψε (χα χα χα) είχε να κάνει μ΄ έναν λαγό και τον δήμαρχο κύριο Ψαθά, αλλά δεν το καταλάβαμε. Ο κ. Χατζής είπε πως ο κ. Ψαθάς όταν βλέπει στον ύπνο του λαγό περιμένει λαχτάρα και εξήγησε πως αυτό συμβαίνει όταν προηγουμένως είχε φάει λαγό!!!!
Σε παρέμβασή του ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ, αποκάλυψε πως ο κ. Χατζής δίνει λαγούς στον κ. Ψαθά!!!
Καλημέραααααααα