Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Γιάννης Παπακωνσταντίνου

Αν αληθεύει η πληροφορία, τότε τα πράγματα έχουν ξεφύγει.
Κυκλοφόρησε στην πιάτσα πως ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, είναι μία από τις αιτίες που δεν ανέβηκαν στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ η Χαλκίδα και οι άλλες ομάδες που τερμάτισαν στην δεύτερη θέση στους ομίλους της Γ΄  Εθνικής!!!
Το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο και στο παρελθόν.
Τότε ήταν πρόεδρος στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο κ. Ταρνανάς και όλοι θα θυμόμαστε τα γεγονότα της εποχής εκείνης.
Τώρα είναι πρόεδρος ο κ. Τσαγκάρης και από τον Φεβρουάριο ....
ακούγαμε πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ανέβαινε στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ αφού ο κ. Τσαγκάρης και οι συνεργάτες του, είχαν την δέσμευση πολιτικών και όχι μόνο προσώπων. Για το θέμα είχαμε και ευχαριστήριες ανακοινώσεις.
Μέχρι τότε που μιλούσαν για άνοδο πουθενά δεν υπήρχε το όνομα Παπακωνσταντίνου.
Τώρα που η άνοδος εξαρτάται από ένα θαύμα όπως λένε και αφού ο υφυπουργός κ. Βασιλειάδης έκλεισε το μάτι στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ με τροπολογία και χωρίς καμία αντίδραση - απαίτηση από την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δήλωσε πως η Β΄ Εθνική θα πρέπει να έχει λιγότερες ομάδες και όχι να γίνουν δύο όμιλοι, τώρα παίζει αρνητικά το όνομα Παπακωνσταντίνου!!!!!
Κυκλοφόρησε λοιπόν στην πιάτσα πως αν ο κ. Παπακωνσταντίνου πήγαινε με το μέρος αυτών που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛ κι αν δεν ήταν ενάντια στους δήθεν εξυγιαντές του ποδοσφαίρου, τότε όλα θα πήγαιναν καλά και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ήταν στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ!!!!!!
Τι άλλο άραγε θα σκεφτούν αυτοί οι οποίοι παραμύθιαζαν τις ομάδες και τους φιλάθλους;
Ελπίζουμε και ευχόμαστε οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, να προχωρήσουν σε ανακοίνωση για το θέμα και να πούνε στους φίλους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αν τέθηκε τέτοιο ζήτημα.
Να πούνε δηλαδή αν ο κ. Παπακωνσταντίνου βοήθησε ή ήταν αρνητικός.
Κύριοι, ας τελειώσει το τρομπάρισμα εδώ. Είπαμε. Καλός ο Παπακωνσταντίνου, αλλά δεν είναι και μαλάκας.