Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΛΗΛΑΣ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Σήμερα στις 18:00 στο γήπεδο Βασιλικού η ομάδα του ΛΗΛΑ θ΄ αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ ομάδα Β' ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας. Είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα του Γιώργου Λάμπρου, ο οποίος θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του με αντίπαλο μια ισχυρή ομάδα.
Αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι ο κόσμος.
Ο ΛΗΛΑΣ ξεκινάει με στόχο Πρωτάθλημα και Κύπελλο και θέλει τον κόσμο δίπλα του.
Αυτή η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και τώρα κάνει μια νέα αρχή, έχοντας στον πάγκο της έναν προπονητή πρωταθλητή.
Δεν φτάνει όμως αυτό. πρέπει ν΄ αποκτήσουν συνείδηση ....
πρωταθλητή και οι παράγοντες και ν΄ αφήσουν στην άκρη τους συμβιβασμούς και το "άστο και βλέπουμε".
Άποψή μας ήταν και παραμένει πως ο ΛΗΛΑΣ χωρίς γεμάτη την μία τουλάχιστον εξέδρα, δύσκολα μπορεί να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει. Ο κόσμος θα γίνει η δυναμή του.
Ο ΛΗΛΑΣ θέλει δουλειά πολύ και αυτό το ξέρει και ο κ. Ελευθεριάδης και ο κ. Γκάβαλης και ο κ. Λάμπρου. Με φρου-φρου, αρώματα, με αγκαλιές και χτύπημα στην πλάτη, τα Χριστούγεννα δεν θα υπάρξει γαλοπούλα.
Ο ΛΗΛΑΣ θέλει δίπλα του το Βασιλικό και το ΛΗΛΑΝΤΙΟ και όχι κάποιους που είδαν φως και μπήκαν και παριστάνουν τους κάποιους, χωρίς καν να βάζουν το χέρι στην τσέπη.
Θα τα γράφουμε πάντα κύριοι κι ας λέτε όσα θέλετε.
Εσείς έχετε την εντύπωση πως θα πονέσουμε, αν μας κόψετε την καλημέρα.
Συγνώμη αλλά δεν μας απασχολεί καθόλου. Δεν μας ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Στο κάτω κάτω τα περισσότερα είναι ΛΗΛΑΣ ευκαιριακά και το ξέρουν. Ξέρουν επίσης πως οι πρακτικές τους ΑΠΕΤΥΧΑΝ. 
Οι περισσότεροι δεν έχουν επαφή με τον κόσμο του Βασιλικού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να βοηθήσουν τον ΛΗΛΑ. Ο ΛΗΛΑΣ βοηθάει αυτούς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
Η διοίκηση Ελευθεριάδη έχει στόχους, έχει όραμα, αλλά κάνει συμβιβασμούς και αυτό είναι το τρωτό της σημείο. Πιστεύει όμως πως θα τα καταφέρει μέσα από τους συμβιβασμούς και αυτό λέει πολλά. Ας περιμένουμε και θα δούμε. Μακάρι να δικαιωθεί ο κ. Ελευθεριάδης, αλλά το παρελθόν λέει πως αυτά πετυχαίνουν μία φορά στις εκατό. Μακάρι η μία φορά να είναι αυτή.