Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

 Αλιβέρι 05-09-2017
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

    Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, τίμησε την μνήμη του εκλιπόντος Περιφερειακού Συμβούλου και Προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρείας Ν. Ευβοίας  Σταμάτη Γκάβαλη , τηρώντας στην μνήμη του ενός λεπτού σιγή, ύστερα από πρόταση του Προέδρου του Γιάννη Μπενάκη.
      Για τον Σταμάτη Γκάβαλη, τον άνθρωπο και την προσφορά του μίλησε ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πολιτικό...
πολιτισμό που διέκρινε τον εκλιπόντα και στην παρουσία του στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Ν. Εύβοιας , εκτιμώντας πως η απώλεια του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. 
      Επισημάνθηκε ακόμα, ο,τι η τελευταία πολιτική λειτουργία του Σταμάτη Γκάβαλη , ήταν η συμμετοχή του στην σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Κριεζών , μαζί με τους Δημάρχους των Δήμων της Νότιας Εύβοιας κ. κ.  Μπουραντά, Ραβιόλου, Χατζηγιαννάκη, με θέμα την πορεία υλοποίησης του LEADER  Νοτίου Ευβοίας.
       Να σημειωθεί τέλος, ο,τι αντιπροσωπεία του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου με επικεφαλή τον Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά , παρέστη στην νεκρώσιμη ακολουθία τιμώντας την μνήμη του Σταμάτη Γκάβαλη, ενός αυτοδιοικητικού που για πολλά χρόνια υπηρέτησε τον θεσμό από θέσεις ευθύνης τόσο στο Δήμο Χαλκιδέων όσο και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , αφήνωντας ανεξίτηλο το στίγμα του.