Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - έχει ελπίδα

Κανείς δεν είναι κανενός και κανείς δεν μπορεί να κρύψει τίποτα.
Όλα στο φως τώρα κι ας τρέξουν να βρουν άλλοι τις αποδείξεις.
Εμείς είχαμε και διατηρούμε ξεκάθαρη θέση.
Δεν μας ενοχλεί κανένας και τίποτα. Η μόνη λύση είναι να ειπωθεί η αλήθεια και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να ξεκινήσει τα πάντα από την αρχή.
Όχι κύριοι. Δεν νοικοκύρεψε κανείς την ομάδα.
Οι πηγές χρηματοδότησης της ομάδας δεν ακολούθησαν την νόμιμη οδό και τους κανόνες της διαφάνειας. Θα "μαγειρέψουν" τα πάντα, για να πείσουν τον κόσμο πως τα .....
έκαναν όλα για το καλό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει και να γράψει πως ίσως χρησιμοποίησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για προσωπικούς λόγους, για λόγους πολιτικούς, αλλά και οικονομικούς, αφού πολλές συναλλαγές δεν έγιναν μέσα από τον λογαριασμό της ομάδας, αλλά με άλλους τρόπους.
Δεν μπορούν να κρύψουν τίποτα.
Παράγοντες αντιπάλων ομάδων, έδιναν χρήματα όχι μέσω λογαριασμού, αλλά με άλλους τρόπους και προφανώς όλα ή μέρος αυτών των χρημάτων έφταναν στην ομάδα με καταθέσεις που έκαναν μέλη της διοίκησης!!!!!
Το χειρότερο όλων ξέρετε ποιο είναι;
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι στον αέρα, αφού η Γενική Συνέλευση τον Οκτώβριο του 2016 δεν προχώρησε σε εκλογή ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ και κανείς πλέον δεν υπάρχει για να κάνει τον έλεγχο και να υπογράψει τον οικονομικό απολογισμό.
Τότε πήγαν την ομάδα σε Γενική Συνέλευση οι κύριοι Αναγνωστάκης και Κακαβάς,αφού αυτοί οι δύο δεν είχαν παραιτηθεί από μέλη της διοίκησης Στούπα.
Ευθύνες φυσικά έχει και η εφορευτική επιτροπή, αν υπήρχε, η οποία προχώρησε στην διεξαγωγή εκλογών, χωρίς υποψηφίους για εξελεγκτική επιτροπή.
Φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν πρέπει να καταπίνετε αμάσητα όσα σας λένε.
Βάλτε τέλος στην ανοχή.
Ας σεβαστούν όλοι αυτή την ομάδα, γιατί από το πουθενά έγιναν παράγοντες.
Εμείς παρά τις απειλές, θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις και πιστέψτε μας, θα είναι δυνατές.
Ο κ. Κουλιάκης, θα πρέπει να είναι προσεκτικός και όχι βιαστικός.
Μακάρι να θελήσει να αναλάβει την ομάδα,αλλά να μην είναι κι αυτός γλάστρα.
Αν θέλει και μπορεί, ας κάνει λίγη υπομονή και θα μάθει πολλά.
Δεν τον γνωρίζουμε τον άνθρωπο, αλλά δεν πιστεύουμε πως θα πάει αύριο με γεμάτο πορτοφόλι. για να διαθέσει περίπου 300.000 για ένα χρόνο!!!!